Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki kitanulta a tudatos álmodást, kiépített magának egy világot és megházasodott azzal akivel a valóságban is szeretett volna?

Figyelt kérdés
Szerintem nekem már csak ez maradt. 22/F
2017. márc. 20. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
De mi van ha a valóság és mások akarata közbeszól? Mi ez a tudatos álmodozás?
2017. márc. 20. 22:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindenki álmodik, a legtöbb ember emlékszik is rá, néhánynak volt már olyan hogy tudatára ébredt, kevesen irányítani is tudják, és vannak páran akik olyan szintekre fejlesztették hogy bármit meg tudnak tenni.
2017. márc. 20. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez nem vinne előre téged semmiben.. nem leszel tőle boldogabb. Én tudok tudatosan álmodni és hidd el egy jó álom veszélyes is tud lenni mivel olyan érzéseket kelthet benned amit a való életben nem kapsz meg. Ne az álmomra épitsd az életed hanem olyan életed legyen ami álomszerű .. ha nem változtatsz a hozzá állásodon akkor esélyed sincs
2017. márc. 20. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is voltak nagyon jó álmaim, és szívesen bezártam volna magam a képzeletem börtönébe.

"Álmodtam egy világot magamnak,

Itt állok a kapui előtt.

Adj erőt, hogy be tudjak lépni,

Van hitem a magas falak előtt.

Fáztam eleget az utcák kövén,

Falhoz dőlve rád vártam én.

Hosszú vonatsíneken kóboroltam tovább

Időm kevés, mégis hajt valami hozzád."

Ha lehetne lehet élnék vele én is.

2017. márc. 20. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Brühü brühü, mindjárt kisírok neked egy vödörnyi könnyet, amibe aztán belefojthatod magad.
2017. márc. 20. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Én nem szívok semmit.
2017. márc. 20. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ritkán, de tudom irányítani az álmaimat, viszont ha ugyan azt is álmodom akkor nem tudom fojtatni, tehát mindig ugyan akkor ébredek fel.
2017. márc. 20. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:

én sokszor tudtam irányítani az álmodást, de inkább legtöbbször csak álmodozok

nem nagyon próbálgatom az agyam nyújtotta lehetőségeket, mert volt már 1-2 elég ijesztő dolog amit nem értek és nem merek kockáztatni...

megteheted ezt fejben, de ha akarod elérheted a valóságban is, csak tenned kell érte!

24F

2017. márc. 21. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
2017. márc. 21. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!