Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 éves lányként még szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lányként még szűz vagyok, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sosem volt még párkapcsolatom, nem is csókolóztsm. Arra gondoltam, talán azért van ez, mert az arcom nem a legszebb meg túl magas vagyok (183cm). De ezeken nem tudok változtatni... Örökre egyedül maradok?
2018. szept. 22. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy túl magas, rengeteg férfi van, akinek kifejezetten bejönnek a magas lányok, szóval ez inkább előny (kivéve, ha kevés férfi van a közeledben, és pont nem akadt köztük ilyen).

A legtöbbet a viselkedésed számít, és ilyenkor mindig ki szokott derülni, hogy kb te szándékosan intézted, hogy így alakuljon a sorsod.

2018. szept. 22. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Túl válogatós vagy, csak a legjobban kinéző férfiakat veszed észre.
2018. szept. 22. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:

hozzáállás kérdése szerintem.

Gondolkodj el ezeken a kérdéseken:

Tetszik-e nekem valaki a fiúismerőseim közül?

Vajon én tetszem-e valamelyik fiúismerősömnek?

Vajon jeleztem-e valamivel a nekem tetsző fiúnak a vonzalmamat? Mosolyogtam rá? Odamentem hozzá beszélgetni? flörtöltem-e vele? stb.

elárulok valamit: egy lánynak sokkal könnyebb dolga van ismerkedéssel, mint egy férfinek, mert kb 100x kisebb esélye van annak, hogy visszautasítják.

Próbálj meg elgondolkodni ezeken, mert ha csak otthon ülsz magadban, akkor lehet, h tényleg szüzen halsz meg...

2018. szept. 22. 13:59
 14/17 anonim válasza:
Én 20 vagyok és szűz. Én egyszerűen csak várok a tényleg igazira. Mind külsőleg és intelligencia szinten is. Ha akartam volna már 100x elvesztettem volna, de én egyenlőre nem érzem azt, hogy ez a legfontosabb dolog az életemben. Inkább barátkozz.
2018. szept. 22. 15:53
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
A magasság se előny és valószínűleg zárkózott, csendes típus vagy. A legtöbb nő manapság első randin lefekszik a pasikkal, te nyilván nem, ez is hátrány. Nehéz lesz olyat találni, aki elfogad így és nem néz hülyének. Tapasztalatból beszélek sajnos.
2018. szept. 23. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem felizgatnak a magas lányok ! Én csak 177 cm vagyok ! Ha nem vagy igazából csúnya akkor nem lehet az a baj hogy nagyon valogatsz ?
2019. ápr. 2. 10:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Járnál alacsonyabb fiúval? Ha nem, akkor rajtad is múlik. Amúgy elhiszem, hogy nehéz, nem véletlenül írják ki mindig a csajok tinderen, ha nagyon magasak, nekik ez egy fontos szempont (bár azért megnézném, hogy én mit kapnék, ha kiírnám, hogy csak 50 kg alatti lányok érdekelnek...). De azért nem lehetetlen ilyen pasit találni. Pl. egy kosárcsapatban gondolom, akad elég magas pasi.
2019. ápr. 2. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!