Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lányként még szűz vagyok, mi lehet a probléma?
Nincs olyan, hogy túl magas, rengeteg férfi van, akinek kifejezetten bejönnek a magas lányok, szóval ez inkább előny (kivéve, ha kevés férfi van a közeledben, és pont nem akadt köztük ilyen).
A legtöbbet a viselkedésed számít, és ilyenkor mindig ki szokott derülni, hogy kb te szándékosan intézted, hogy így alakuljon a sorsod.
hozzáállás kérdése szerintem.
Gondolkodj el ezeken a kérdéseken:
Tetszik-e nekem valaki a fiúismerőseim közül?
Vajon én tetszem-e valamelyik fiúismerősömnek?
Vajon jeleztem-e valamivel a nekem tetsző fiúnak a vonzalmamat? Mosolyogtam rá? Odamentem hozzá beszélgetni? flörtöltem-e vele? stb.
elárulok valamit: egy lánynak sokkal könnyebb dolga van ismerkedéssel, mint egy férfinek, mert kb 100x kisebb esélye van annak, hogy visszautasítják.
Próbálj meg elgondolkodni ezeken, mert ha csak otthon ülsz magadban, akkor lehet, h tényleg szüzen halsz meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!