Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő,60 éves férfi?
Figyelt kérdés
Ráadásul gyerekkori barátnőm apjáról van szó. Kicsi korunkban sokat voltam náluk, és nekem olyan volt ő mintha az apám lenne, mivel engem anyukám egyedül nevelt. Most viszont már elkezdtem vonzódni hozzá. Barátnőmnek elmondtam, mert nekünk nincsenek titkaink egymás előtt, és hát kicsit meglepődött, de azt mondta, hogy a mi kapcsolatunk már van olyan szinten, hogy őt ez nem zavarja. Egyébként jól néz ki. Kicsit kreol bőre van, barna haj, barna szem. Nagyon férfias, rendes pasi. A saját korosztályom valahogy sosem érdekelt, mert szerintem gyerekesek, és nem tudnak férfiként viselkedni.2018. szept. 22. 08:43
21/23 anonim válasza:
60 évesek:
Kulka János
Szervét Tibor
Szász János
Szent-Iványi István
Szerednyei Béla
22/23 anonim válasza:
Csak jobban tudom oreganyam mit hasznal? Henna meg szinezo festek😂😂Vu2
23/23 anonim válasza:
Ha a saját korosztályod nem is érdekelt de egy pár évvel idősebb,komolyabb pasival már meggondolandó lenne ismerkedni.
Ez az út nem vezet sehová, pár év és át fogod élni a most 60 éves férfi mellett azt, amit más 70-80 éves korában. Bármilyen egészséges, a korral jönnek az egészségi problémák, ráadásul Ő vélhetőleg pár éven belül nyugdíjas lesz, míg Te még évtizedekig aktív dolgozó, ami két teljesen más életforma.
Gyereket nem tervezel?
Tőle is lehetne ugyan még gyereked, akit nem biztos,hogy sokáig fogtok együtt nevelni.
Nem temetem én Őt, de az élet rendje szerint ezek sorszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!