Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti akarnátok komolyabbat olyan nőtől, aki ismerkedésetek alatt küldene magáról pucér/melltartós képeket?
Én igen.
Szerintem nincs ebben semmi.
Jó, ne ezzel kezdje, de azért mikor már témánál vagyunk, akoor jöhet.
Igen csak éretlen még az ilyen nő. Kapcsolatban sem küldözgessen, minek? Nekem élőbe kell, nem kép.
Sokan szakitás után meg a neten találkoznak a puncis képükkel. Valami kényszer lehet a nőknél, mert nem egy olyantól is kaptam, ahol szóba sem jött kapcsolt. Még is jönnek pucér szelfik arccal együtt.
Én mindig kaptam ilyet és nem szoktam alkalmiakkal foglalkozni. Szóval erről ennyit. Örültem neki. Ez csak ízelítő volt az első szex előtt, kedvcsináló. A válasz: nincs két egyforma ember, nincs FÉRFIAK.
Akit zavar, azt zavarja és akit nem, azt nem.
Nem.
Nem tudnám komolyan venni. Jó mondjuk ha binis képet küld mert mittudoméjn, olyanja van az nem baj..
Van egy ismerősöm aki neken elég pikáns képeket küldözgetett magáról.. ràadásul akkor még nem is ismertük egymást. Wtf. Később kiderült, hogy neki ez szokása, volt egy srác akivel így küldözgettek egymásnak képeket.. csak beszállt harmadiknak a lány baràtnője is, kiderült és össze vesztek :D nem értem az ilyeneket.. de nem is akarom, nem érdekelnek :D nekem ez nem fér bele az erkölcsi normámba. Csinálják nyugodtan, zavarni nem zavar de hogy bottal nem nyúlok hozzájuk..
Az hogy ismerkedés alatt, elég tág meghatározás.
Ha az ismerkedés elején, magától küldene, akkor inkább tartózkodnék attól hogy később mélyebb kapcsolatot alakítsak ki vele.
Ha már jó ideje tart az ismerkedés, megvan az összhang, esetleg már időnként forróbb témába is bele-bele kapunk, és akkor küldene, az megint más lenne. Akkor el tudom képzelni hogy inkább előre lendítené a dolgokat mint visszafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!