Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pucér pasi trükk bevált már valakinek?
Az Így jártam anyátokkal című sorozatban játszották el először. Az a lényeg,hogy a randin a férfi valamilyen indokkal felmegy a nőhöz(pl. mosdó) és amikor egyedül marad a szobában levetkőzik és úgy várja,hogy a randi partnere meglássa és a csodálkozás/nevetés után szexeljenek egyet.
Ezen gondolkoztam,hogy ez működhet-e.
Tökös banán split. :D
Attól függ mennyire volt meg köztünk az összhang, bár első randin nem csinálnám, maximum ha több ideje találkozunk. Ha rossz randi volt, akkor felőlem mikulás ruhába is beöltözhet.
Hát ha valaki ezt nálam bevetné, akkor aznap nem csak pucér pasi lenne belőle, hanem pucér repülő pasi, mert kivágnám.
Mondjuk én nem csak akkor hívok fel valakit, ha szexelni akarok vele. Ha nem visz sehova, nem fogok fagyoskodni, inkább menjünk akkor hozzám. Csak mondjuk ebben az esetben nálam kifejezetten visszataszító az, ha rám mozdul, meg lerí rólam, hogy nem dugni hívom fel.
Próbálkozz ezzel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!