Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha férfi létemre nem érdekel a szerelem vagy a párkapcsolat?
2 éve volt az első kapcsolatom de másfél év után szakítottunk, most fél éve volt egy másik barátnőm de ő vele csak hét hónapig voltam vele és már belefáradtam a sok csalódásba.
szerintetek ciki az ha már nem érdekel a szerelem és hogy csak a céljaim megvalósítására összpontosítok?
21/f
Egyáltalán nem tartom gáznak - sőt, konkrétan neked van több eszed. A párkapcsolatoknak nagyon kis hányada végződik sikerrel, a legtöbbnek a vége csalódás lesz. Mire úgymond "megtalálod az igazit", addigra annyi időt és energiát fordítottál nők után kujtorgásra, hogy ha mindezt hasznos dologra fordítottad volna, akár miliomos os lehettél volna...
Feleannyit nem érnek a párkapcsolatok, amennyit kínlódni kell velük,te csinálsz jobb vásárt, ha hagyod az egészet a 3,14csába, és az igazán fontos dolgokra (pl. pénz) összpontosítasz!
21f
Nekem 1 darab 3 éves távkapcsolat vége óta érzem ezt,örökre kiégtem szerintem hobbikra,pénzre és szakmai fejlődésemre akarok koncentrálni
Respect :)
Mindenki úgy rendezi a saját életét ahogy akarja.
A párkapcsolat sem kötelező.
Ki nem xarja le a nőket. :)
Te még sajnos nem, de azt javaslom, hogy tedd meg és koncentrálj inkább a karrieredre. :) A pénz boldogít a legjobban, majd meglátod. :D F
Attól, hogy nem keres barátnőt, hivatásoshoz még bármikor elmehet :)
Mondani szokás, hogy ha szereted a tejet, nem kell egy egész tehenet venned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!