Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha férfi létemre nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha férfi létemre nem érdekel a szerelem vagy a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

2 éve volt az első kapcsolatom de másfél év után szakítottunk, most fél éve volt egy másik barátnőm de ő vele csak hét hónapig voltam vele és már belefáradtam a sok csalódásba.

szerintetek ciki az ha már nem érdekel a szerelem és hogy csak a céljaim megvalósítására összpontosítok?

21/f

2018. szept. 21. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akik azt mondjak hogy nekik nem kell nő azok hazudnak! Csak másképp hangzik ha ő nem megfelelő... dúrcázni azt tudnak utána hogy nekem nem kell szerelem ...

F...t nem kell neked! Csak looser vagy !

2018. szept. 30. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
#11, ha annyira kell valakinek nő, felmegy a rosszlányokra és vesz magának egyet...problem solved.
2018. szept. 30. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:

a legkevésbé sem gáz, pont hogy te jársz jobban

manapság a párkapcsolatokkal csak a nyűg van, és ahelyett hogy megoldaná a problémákat, az esetek jórészében ő maga a probléma

egyedül egy nagyon boldog, nyugis, kiegyensúlyozott életed lehet, és miközben körülötted egymást marják-gyűlölik az egykori hősszerelmesek, a te lelki békéd egyensúlya tökéletes

ez a legtutibb élet énszerintem

"Nem gáz, de megbosszulhatja magát. Mivel te sem leszel már fiatalabb."

na és akkor mi van, a párkapcsolatokon kívül van még 1000+1 fontosabb dolog, amit ráadásul még idősen is ugyanúgy lehet élvezni

"Akik azt mondjak hogy nekik nem kell nő azok hazudnak!"

kisapám, attól mert te masszív kapcsolatfüggő vagy, ne gondold, hogy automatische mindenki az körülötted

"Csak másképp hangzik ha ő nem megfelelő... dúrcázni azt tudnak utána hogy nekem nem kell szerelem ..."

szemmel láthatóan fel se fogod, mennyivel jobb életet lehet élni kapcsolat nélkül, olyan vagy, mint a narkós, aki el se tudja képzelni heroin nélkül az életét

"F...t nem kell neked! Csak looser vagy !"

te pedig menthetetlenül hülye & kapcsolatfüggő

kaptad is helyből a mínuszt

2019. szept. 19. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!