Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban kezd már ez zavarni, hogy tereljem el a gondolataimat?
Mostanában már naponta többször is eszembe jut az, hogy mi van ha sosem lesz barátnőm-feleségem-gyerekem. :(
Még nem vagyok annyira idős, tehát még nem késtem el, de mi van akkor ha továbbra sem változik meg ez az állapot?
Az ismerkedés nem az én erősségem, sem fiúkkal sem lányokkal nem tudok csak úgy elkezdni beszélgetni. Barátnőm nem volt még sosem. Igazából régebben nem is zavart ennyire, de mostanában egyre jobban zavar, de legjobban az hogy mi van ha ez örökre így marad...
Próbálok ismerkedni, de multkor is volt egy lány akivel irogattam, napokig, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt, pedig terveztük hogy találkozunk.
Tehát az zavar már egyre jobban, hogy ha így folytatódik akkor sosem lesz senkim, pedig mindenképpen szeretnék feleséget és gyerekeket később.
22 éves leszek hamarosan.
Szép estét!
22 éves leszel ? Hmm,miről is maradtál le ? Semmiről,sőt !
Szerintem,a tőled idősebb (nem sokkal) lányoknál több szerencséd lehet,ők kezdenek komolyabban gondolkodni.
Köszönöm a válaszokat!
Hol találhatnék ilyen lányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!