Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tereljem el a gondolataimat a lanyokrol amig magas, vekony fiubol izmos nem leszek?
Figyelt kérdés
igy nem erdeklem egyiket sem es nehez elviselni,hogy nekem nem lehet baratnom,mig mas fiuk csinos csajokkal maszkalnak kezenfogva2014. máj. 29. 10:50
1/6 anonim válasza:
Nagy szerencséd van,hogy magas vagy. Az izmokat még ki tudod építeni magadra,de ha alacsony lennél,nemnőhetnél egykönnyen magasabbra. Ja,és vannakmagas vékony láynok is a világon. L
2/6 anonim válasza:
Ezek szerint ki akarod magad gyúrni? Akkor egyszerű! Vegyél magadon erőt és csak ez lebegjen a szemed előtt!!
3/6 anonim válasza:
Már az is imponálhat egy lánynak, ha egy fiú sportol elszántan. De azért az nem, hogy minden második mondata, hogy a kondiban mi volt. A kondizás nem olyan szexi, mint bármelyik sport szerintem. De sok sikert, szurkolok, hogy mihamarabb találj valami normális lányt! :)
4/6 A kérdező kommentje:
már fél éve edzek keményen,de ez nem egyszerű folyamat,főleg,hogy soványan kezdtem.
egyébként a sport engem max "lefogyasztana",mármint kosaraztam sokáig és az állandó rohangálás,ugrálás égette a kalóriákat.
izmot kondiban szerezhet az,aki nem fizikai munkát végez.
2014. máj. 29. 11:15
5/6 anonim válasza:
Takarodj már valamerre végre. Naponta legalább 3x felteszed ezt a kérdést.
6/6 anonim válasza:
"már fél éve edzek keményen,de ez nem egyszerű folyamat,főleg,hogy soványan kezdtem.
egyébként a sport engem max "lefogyasztana",mármint kosaraztam sokáig és az állandó rohangálás,ugrálás égette a kalóriákat.
izmot kondiban szerezhet az,aki nem fizikai munkát végez."
Olvass utána egy kicsit ennek a kijelentésnek. Szedd rendbe a kajádat. Edz rendesen és ne legyél türelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!