Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kompenzálhatnám azt, hogy ilyen magas lettem?
Figyelt kérdés
Már egyszerűen nem bírom elviselni,folyamatos növésben vagyok még 20 évesen is,emiatt állandóan sovány,vékony.Ha sikerül felszednem edzéssel,kajálással pár kilót,növök ugyanannyi centit.Pár hónapja 186cm voltam,most már 190.Mit tehetnék,a lányoknak nagyon nem jön be,ha egy fiú magas és vékony.2014. máj. 27. 10:04
1/6 anonim válasza:
Sok olyan lány van akinek (csak) a magas vékony fiúk/pasik jönnek be, úgyhogy emiatt ne aggódj egy percig se. Magas lányból is van elég, szóval no para.
2/6 anonim válasza:
Én magas vagyok, és nem vagyok különösen vékony. Pedig 200 cm körül vagyok. A titkom a rengeteg edzés, és az, hogy mellette imádok enni. Ezzel pedig tök jól lehet izmot építeni és még tiszteletet is parancsol, hogy hatalmas vagy és erős.
Nem mellesleg többnyire a testen minden arányos, tehát a pénisz mereted miatt sem kell szégyenkezned
3/6 A kérdező kommentje:
2es neked biztos más az alkatod.Én alapvetően sovány vagyok,mint ahogy a családomban mindenki,erre rátesz egy lapáttal a magasság is.
2014. máj. 27. 10:12
4/6 anonim válasza:
Én összetenném a 2 kezem ha még nőhetnék 20 éves koromban is, 18 vagyok és 172. Rosszabb mint magasnak lenni, biztos vagyok benne.
5/6 anonim válasza:
Osztom a négyes véleményét! Én is nőnék még vagy 10 cm-t!
Eddzél tovább, az nem fog megártani. Nem tudok olyanról, akinek nem jön be, ha valaki magas.
6/6 anonim válasza:
Én még a négyesnél is rosszabb helyzetben vagyok, 20 évesen 167 centi azért már elég sz*r..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!