Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom meg a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg a párom?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez másoknak nem probléma, de én is szeretném már megtalálni az igazit, de egyszerűen nem megy. Tudom hogy nem kellene másokkal foglalkoznom, de egyszerűen azt látom hogy a velem egy vagy hasonló korú nőknek, már van párkapcsolatuk, ami hosszú ideje tart. Eljegyezték őket, vagy már gyerekük is. Nekem meg sosem jön össze semmi. 27 éves, és már sokszor úgy érzem ki vagyok vénhedve. Egy kisvárosban élek, itt már szinte mindenki elkelt. Én még szexelni se szeltem senkivel, mert még nem is volt olyan aki velem járni szeretett volna. Velem vagy csak szexelni akartak utána otthagyni, vagy nem érdekeltem őket, vagy barátnő mellett fűzni akart. Úgy látszik én senkihez nem vagyok méltó. Nem tudom mit kellene tennem, de már attól jobban nem tudok kinézni, mint ahogy kinézek. Sminkelem magam, de nem viszem túlzásba, csinosan öltözködöm, nem vagyok kövér, sportolok mindennap. Depressziós vagyok, és mostanában sokat gondolok a halálra. Úgy se hiányoznék a kutyának sem.
2018. szept. 19. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Ne keseredj el, sok nő ismerősöm 30 felett találta meg a férjét, mostanra több gyerekes családanyák. És mellesleg az ilyen párok általában sokkal jobb anyagi helyzettel is rendelkeznek, nem véletlenül, hisz volt idejük karriert csinálni a gyerekek előtt.

Amúgy én is ilyen balszerencsés vagyok párkapcsolatok terén, az élet minden más területén szerencsésnek mondanám magam, minden összejön, amit akarok, kivéve ezt. Valahogy nekem sem akarnak összejönni, vagy csak szexre akarnak, vagy nem viszonozzák az érzéseimet, vagy én nem viszonzom az övéiket. Hát, ez van, de pozitívnak kell maradni :)

22L

2018. szept. 19. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

ismerem a fajtádat kérdező,nem akarsz senkivel összejönni mert nem méltóak hozzád,mért kivagy te?egy depressziós halálvágyat érző darab kaki

biztos van a városodba egy átlagos szintén depressziós zárkózott férfi aki összejönne veled,de az nem elég jó neked mi?

2018. szept. 19. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia nagyon hasonló helyzetben vagyok mint te csak 23éves fiú,hiába próbálkoztam mindig csak az elutasítás, akárhova mentem felém senki nem érdeklődött így én is enyhe depresszióban szenvedek,hiába próbálom elfogadni az egyedüllétet és boldognak lenni így is de egyszerűen nem sikerül! :(
2018. szept. 19. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Tipikus önsajnáltató nő, akinek a szőke herceg kéne fehér lovon.
2018. szept. 19. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Inkább jöjjön össze valami gyökérrel, aki mellett nem boldog?
2018. szept. 19. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Csinos vagy,figyelsz az öltözködésedre -akkor az rendben.

27 éves -bőven jó.

Nőiesen öltözködsz ?

Lehet veled poénkodni ,érted a vicceket ? Szoktak veled csipkelődni a fiúk ? Ha igen,veszed olyankor a lapot ?

Milyen visszajelzéseket adsz ?

Hol próbálsz ismerkedni ?

Diszkót hanyagold,italozó helyeket szintén.Oda zülleni,felejteni,olcsó kalandokat keresni mennek .

2018. szept. 20. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy kicsit próbálj meg magabiztosabb lenni! Bár tudom nehéz lehet de amennyire tőled lehetséges még adj bele mindent. Ne add fel! Esetleg olyan sportokat is elkezdhetsz ahol lehet azért ismerkedni pl. lovaglás, futás, túrázás.

Ezenkívül próbálj mindig a jelenben maradni, és ne gondolkozz nagyon lehúzós dolgokon (mint pl halál stb). Lehet ez is idővel növelheti a depressziódat, amivel amúgy sem ártana kezdeni valamit...

Talán gyakorolhatnál valami belső utat is pl meditáció, hogy jobban ráláss a dolgokra. Igazából ha megtalálod akit keresel - akkor meglátod hogy igenis Nagyon hiányoznál annak a valakinek. Szóval Ne add fel, mert bármikor megtalálhatod életed párját!

Remélem hamar meg is találod ;)

Viszont azért ne rakd soha túl alacsonyra a lécet, mert Te biztosan értékes vagy - szóval csak olyan kapcsolatba vágj bele ahol az elejétől úgy érzed hogy ez való Neked.

2018. szept. 20. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
nyugi megtalálod a herceged, már rajzolják a disneybe az újat, fekete, félszemű és iszonyú helyes...
2018. szept. 20. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!