Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg a párom?
Ne keseredj el, sok nő ismerősöm 30 felett találta meg a férjét, mostanra több gyerekes családanyák. És mellesleg az ilyen párok általában sokkal jobb anyagi helyzettel is rendelkeznek, nem véletlenül, hisz volt idejük karriert csinálni a gyerekek előtt.
Amúgy én is ilyen balszerencsés vagyok párkapcsolatok terén, az élet minden más területén szerencsésnek mondanám magam, minden összejön, amit akarok, kivéve ezt. Valahogy nekem sem akarnak összejönni, vagy csak szexre akarnak, vagy nem viszonozzák az érzéseimet, vagy én nem viszonzom az övéiket. Hát, ez van, de pozitívnak kell maradni :)
22L
ismerem a fajtádat kérdező,nem akarsz senkivel összejönni mert nem méltóak hozzád,mért kivagy te?egy depressziós halálvágyat érző darab kaki
biztos van a városodba egy átlagos szintén depressziós zárkózott férfi aki összejönne veled,de az nem elég jó neked mi?
Csinos vagy,figyelsz az öltözködésedre -akkor az rendben.
27 éves -bőven jó.
Nőiesen öltözködsz ?
Lehet veled poénkodni ,érted a vicceket ? Szoktak veled csipkelődni a fiúk ? Ha igen,veszed olyankor a lapot ?
Milyen visszajelzéseket adsz ?
Hol próbálsz ismerkedni ?
Diszkót hanyagold,italozó helyeket szintén.Oda zülleni,felejteni,olcsó kalandokat keresni mennek .
Egy kicsit próbálj meg magabiztosabb lenni! Bár tudom nehéz lehet de amennyire tőled lehetséges még adj bele mindent. Ne add fel! Esetleg olyan sportokat is elkezdhetsz ahol lehet azért ismerkedni pl. lovaglás, futás, túrázás.
Ezenkívül próbálj mindig a jelenben maradni, és ne gondolkozz nagyon lehúzós dolgokon (mint pl halál stb). Lehet ez is idővel növelheti a depressziódat, amivel amúgy sem ártana kezdeni valamit...
Talán gyakorolhatnál valami belső utat is pl meditáció, hogy jobban ráláss a dolgokra. Igazából ha megtalálod akit keresel - akkor meglátod hogy igenis Nagyon hiányoznál annak a valakinek. Szóval Ne add fel, mert bármikor megtalálhatod életed párját!
Remélem hamar meg is találod ;)
Viszont azért ne rakd soha túl alacsonyra a lécet, mert Te biztosan értékes vagy - szóval csak olyan kapcsolatba vágj bele ahol az elejétől úgy érzed hogy ez való Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!