Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon más lennék mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon más lennék mint a férfiak átlaga, lehet emiatt nem találom a párom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok udvarlós típus, nem futok a nők után, nekem kell az a plusz ami megfog egy nőben, fontos a kémia, érezzem, hogy egy hullámhosszon vagyok a nővel, ha ezt nem érzem akkor elutasítom a randin, inkább vagyok akár életem végégig egyedül, mint hogy egy olyan kapcsolatban, amiben nincs meg minden nekem a nőben és bizony már 5 éve egyedül vagyok.

Ami még lehet más, hogy nálam szerelem nélkül nincs szex, kell hogy érezzem hogy szeretem akkor tudok vele szeretkezni...

2017. jún. 23. 09:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítom:

Fontos, hogy neked a lány kivül-belül olyan legyen, amilyet te elképzeltél, mert ha nincs meg valamelyik, akkor annak lőttek.

De ha még meg is van minden benne, ami neked kell, akkor ő menjen oda, ő nyisson feléd, mert nem vagy udvarlós típus és nem hajtod úgy a csajokat.

Én igazából nem csodálkozom azon, hogy 5 éve egyedül vagy.

N

2017. jún. 23. 09:36
 2/12 anonim ***** válasza:

A párom is ilyen, és én imádom benne ezeket, lényegében ezekkel fogott meg először. Ő is 5 éve volt egyedül, mikor összejöttünk. :D De összejöttünk!

Mennyi idős vagy egyébként?

2017. jún. 23. 09:42
 3/12 A kérdező kommentje:
2. 32 éves lennék...
2017. jún. 23. 09:55
 4/12 anonim ***** válasza:
1-es, jól összefoglaltad. :-) A szerelem egy erős érzelem, a szeretet elfogadás féle. Ha elfogadsz valakit, akkor tudsz vele szexelni szerelem nélkül is. Szerintem.
2017. jún. 23. 10:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerinted. Más szerint meg nem. Én pl a haverjaimat szeretem, imádom, elfogadom, de eszem ágában sincs ágyba bújni bármelyikkel. Az kapcsolatba való.

Kérdező:

Akkor több vagy a páromnál (ő 23 volt, mikor összejöttünk).

Azt, hogy nem futsz a nők után, hogy kell elképzelni? Ha valaki már szimpatikus, annál kezdeményezel?

2017. jún. 23. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem a "nem vagyok udvarlós típus, nem futok a nők után" rész lóg ki a sorból, amúgy tök normális dolgokat írtál. Persze, kell az a bizonyos rezgés, borzongás vagy nevezzük akárminek(mondjuk kémiának), mert az adja meg az egész sava-borsát. Viszont amit az elején kiemeltem, az pontosan ellentmond ennek az igénynek, mert azt sugallja, hogy nem vagy romantikus típus, közben pedig nagyon is(a folytatás meg erre utal). Az meg elég nagy baj, hogy az udvarlást nők után való futásként értelmezed, ráadásul 30 elmúltál már. Nekem egy határozatlan, "nem tudom, mit akarok" típusú csávónak tűnsz - bár ebből a szempontból sajnos hozod a férfiak átlagszintjét:)
2017. jún. 23. 10:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Azt, hogy nem futsz a nők után, hogy kell elképzelni? Ha valaki már szimpatikus, annál kezdeményezel?

Ha nagyon szimpatikus (de ilyenből nagyon kevés van) akkor azért lépek, de kölcsönös érdeklődést várok el, nő is teperjen ne csak én...

2017. jún. 23. 10:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha udvarolni sem vagy hajlandó, ne csodálkozz, ha nem tudsz senkit megfogni, azt sem, aki neked tetszene.

Oké, legyenek igényeis, azzal nincs gond, de udvarlás, figyelmesség nélkül nem fog senki az öledbe pottyanni. Neked is tenni kell érte.

Javaslom Gary Chapman szeretetnyelvekről szóló könyvét, talán abból megértenéd, miért fontosak a figyelmes gesztusok, udvariasság a nők felé.

23/N

2017. jún. 23. 10:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor ebben s olyan vagy, mint a párom. :D

Hát, tanácsot nem nagyon tudnék adni sajnos... de szurkolok. Szerintem fogsz találni párt :)

2017. jún. 23. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi különleges nincs benned, a férfiak általában egy megálmodott, nekik tökéletes nőt akarnak, aki lehetőleg csak úgy az ölükbe hullik, munka nélkül. Ebből a szempontból hozod az átlag szintet.

Én szeretem, ha valaki tud udvarolni, és itt nem anyagi dolgokra gondolok. Nyisson nekem ajtót, segítse le a kabátomat, bókoljon (nyilván nem véletlenül készülök órákat a kedvéért), mutasson felém tiszteletet és érdeklődést. Ha ezek megvannak, kérnie sem kell, és engem nagyon is fog érdekelni és mindent megteszek majd, hogy elcsábítsam. De szerintem az udvarlás fontos dolog - bizonyos értelemben a nők is "udvarolnak", nekik is kell dolgozniuk, csak ők más részét veszik ki az egésznek, én nyilván nem fogom elvenni tőle a nehéz csomagokat pl, és furán is venné ki magát. :D

2017. jún. 23. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!