Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak számomra érthetetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra érthetetlen, hogy miért vagyok esélytelen nőknél?

Figyelt kérdés

Lassan 25 éves srác vagyok. Egy neves biztosítónál dolgozom, így mindennapi elegáns megjelenés elvárt. Munkámban jól teljesítek. Magabiztosságot szereztem a sikeres ügyleteim folyamán.

Pénzügyileg is stabil lábakon állok. Humorérzékemet sokan díjazzák..

De érthetetlen , hogy miért vagyok sikertelen nőknél..

Személyesen próbálkoztam kb 80 alkalommal az elmúlt fél évben. 9 ramdim volt. Második randim sosem volt. Semmi jel nem utalt arra mit rontottam el az elsőn.

Több stílust próbáltam, társkeresőn pusztulatos eredmény.

Sem hosszú, sem rövid kapcsolatom nem volt , sőt egyéjszakás sem. Szűz vagyok.

Mikor úgy látszott lesz valami, akkor tuti valami közbe szólt..

Próbáltam jofiut, rosszfiú szerepet, eredménytelenül.

Nem értem mi a baj.

Nem ismerkedni vagyok itt!

De máshova már nem tudok fordulni..

2018. szept. 18. 23:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

#18: Jól van, ez az igazi férfiösszetartás, biztassátok csak egymást! Előbb-utóbb eléritek majd, hogy minden férfi lemond a nőkről a hülyeségetek miatt, és szépen kihal az emberiség.

#19: Ha egy férfi első randin azt mutatja, hogy szexelni akar velem, akkor nagyon gyorsan elmenekülök, a továbbiakban pedig hanyagolom az illetőt. Nagyon bunkó dolog.

2018. szept. 20. 22:57
 22/23 anonim ***** válasza:
16%

#21, csak a párkapcsolatokról mond le. Azokért meg úgyse kár, semmi egyebet nem hoznak, csak bajt és szenvedést. Majd elmegyünk fizetős nénihez, ott legalább garantált a sex, ingyen meg maximum az egérfogóban lévő sajt van amúgyis.

Szóval én vele értek egyet.

2018. szept. 20. 23:02
 23/23 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz válaszolni erre a kérdésre úgy, hogy nem látjuk, milyen vagy élőben.

Próbálj baráti alapon összehaverkodni valami csajjal, aki neked se tetszik és te se tetszel őneki, viszont rokonszenvesek vagytok egymásnak, és próbálj őtőle tanácsot kérni.

2018. szept. 20. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!