Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak számomra érthetetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra érthetetlen, hogy miért vagyok esélytelen nőknél?

Figyelt kérdés

Lassan 25 éves srác vagyok. Egy neves biztosítónál dolgozom, így mindennapi elegáns megjelenés elvárt. Munkámban jól teljesítek. Magabiztosságot szereztem a sikeres ügyleteim folyamán.

Pénzügyileg is stabil lábakon állok. Humorérzékemet sokan díjazzák..

De érthetetlen , hogy miért vagyok sikertelen nőknél..

Személyesen próbálkoztam kb 80 alkalommal az elmúlt fél évben. 9 ramdim volt. Második randim sosem volt. Semmi jel nem utalt arra mit rontottam el az elsőn.

Több stílust próbáltam, társkeresőn pusztulatos eredmény.

Sem hosszú, sem rövid kapcsolatom nem volt , sőt egyéjszakás sem. Szűz vagyok.

Mikor úgy látszott lesz valami, akkor tuti valami közbe szólt..

Próbáltam jofiut, rosszfiú szerepet, eredménytelenül.

Nem értem mi a baj.

Nem ismerkedni vagyok itt!

De máshova már nem tudok fordulni..

2018. szept. 18. 23:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Ne szerepeket játssz, hanem add önmagadat! Talán ez lehet a dolog nyitja...
2018. szept. 19. 08:21
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Mivel elmentek veled többen is randira, gondolom nem a külsőddel van baj, mert akkor randi se lett volna.

Valószínűleg nincs sok érzéked a testbeszéd dekódolásához, mivel azt mondtad semmi jel nem volt, hogy mi siklott félre. Mindig van jel, mindig van egy pont, amikor látni kéne, hogy over, maximum a rózsaszín ködben nem esik le. Nekem is volt jó pár pofára esésem, utána gondoltam végig minden pillanatot és mindig rájöttem, ha mást nem utólag, hogy igen, itt kellett volna szólnia egy vészharangnak, csak nem akartam látni. De tanultam belőle, és kétszer nem követek el ugyanolyan hibát.

Gondold át a félresikerült randikat, meddig volt, amíg úgy érezted jól megy és mikor kezdett vmi gyanúsan nem működni? Annak a határán lesz a válasz arra, hogy mi volt a gond.

2018. szept. 19. 08:44
 13/23 anonim ***** válasza:
29%

1. Nem próbáltad megcsókolni a lányokat az első randi vége felé, pár óra után.

2. Nem szereztél önbizalmat a nőkkel. Nem vagy tökös, magabiztos, jó dumás, érdekérvényesítő, kezdeményező igazából.

3. Nem vagy elég érdekes, izgalmas a nőknek, nem tudod felkelteni az érdeklődésüket a személyiségeddel. (Remélem nem mesélsz sokat a munkádról és remélem hogy vannak jó, csajoknak is előadható sztorijaid, amikre felkapják a fejüket.)

4. Nem tudod randin hogy kell lassan eszkalálni a fizikai intimitást (aminek a csók a csúcspontja, de sok lépése van előtte). Nem rámászni a másikra, hanem pár óra alatt eljutni egyáltalán hozzá nem érésből oda, hogy összeér a lábatok egymás mellett ülve, átkarolod, stb.

5. Szar randi helyszíneket választasz. Egy kis séta aztán mondjuk beülős borozgatás helyett túlbonyolítod.

6. Túl egyértelműen és közvetlenül válaszolsz mindenre, nincs benned játékosság. ("Hol dolgozol?" "Biztosítónál." vs. "Hol dolgozol?" te játékosan: "Drogkereskedő vagyok."). Az hogy a családod vagy a közeli barátaid díjazzák a humorodat, még semmit nem jelent.

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2018. szept. 19. 08:48
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Az eddigi randik miatt ne sajnálkozz, mert könnyen meglehet, hogy nem illettetek össze, ezért nem kár érte. Nem kell bárkinél esélyed legyen s mindenkinek megfelelj, ezt vésd az eszedbe.

Szerintem aki rutinosan ismerkedik, az már észresem veszi, ha nem jött össze egy, sőt ha kell ő koptat le olyan nőket, akivel nem illenek össze. Mert az egész NEM arról szól, hogy bárkinél befutónak kellene lenned.

Kíváncsi vagyok, hogy milyen szempont alapján választottál randipartnereket, mert erről semmit nem írtál:)) Sőőőt csak magadról írtál. Azt tudtad, hogy a kapcsolat nem csak rólad szól?:)) Nem csak arról, hogy te mennyire kellesz a nőknek?:)) Baromira nem mindegy, hogy kit választasz magad mellé......

2018. szept. 19. 09:05
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem látják rajtad, hogy túl görcsösen akarod. Ez már csak abból is lejön, hogy 80 nőnél próbálkoztál. Azaz fél év alatt kb. kétnaponta másnál. Nálam ezzel tuti elvágnád magad, mert ezek szerint szinte tök mindegy, csak nő legyen. És ez taszító.
2018. szept. 19. 10:42
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus lúzer vagy. Nem tudod mi kell a nőnek. "Pénzügyileg is stabil lábakon állok"
2018. szept. 19. 11:56
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
És? 1 randit bárki összehoz. A 2. az, ami számít. Valszeg egoista vagy és ennek tetejében még nagyon jóképű sem. Majd 50 éves szűzként jó leszel egy 20 éves gold diggernek aki melletted korabeli alfákkal csal de a szemedbe hazudja hogy szeret a pénzedért.
2018. szept. 19. 13:00
 18/23 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ne erőltesd, fölösleges. Ablakon kidobott pénz és idő. Hiába nyomod nekik a stand up-ot, ha nem születtél egy gazdag családba és nem vagy egy adonisz. :)

Hagyd a fenébe és építsd inkább a karrieredet. :) F

2018. szept. 20. 19:43
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
A fickók el szokták néha felejteni hogy a nőt el kell csábítani és ez bizony sokszor nem mutat kivülről valami jól. Egyszerűen csak akarni kell szexelni vele és ezt mutatni is kell. Ha ez nincs, akkor a nő el fog menekülni.
2018. szept. 20. 21:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha meg szexelni akarsz vele és ezt mutatod is, legközelebb azt veszed észre, hogy eltűnt a kontakt-listádból. Élőben meg egy jókora saller a jutalmad.
2018. szept. 20. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!