Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek hogy néz ki az ideálotok vagy számotokra milyen egy tökéletes férfi?
Jason Momoa/Aquaman
Aki le szeretne pontozni, szeretnem emlekeztetni, hogy a kerdes az volt, hogy hogy nez ki szamomra egy tokeletes ferfi, nem az, hogy kivel akarok osszejonni, es nem arrol szol, hogy ennyire magasak az elvarasaim!
Bocsi, az elozo link nem mukodik.
Az ideálom mindig is egy feketehajú zöldszemû férfi volt még a barátomat meg nem ismertem akibe azonnal beleszerettem egy barnahajú és kék szemû srác aki magas, helyes, őszinte,humoros,szenvedélyes szeretetteljes,odaadó aki mellett mindig boldog vagyok.Amikor átölel vagy csak fogja a kezem érzem vele biztonságba vagyok,õ a menedékem,az igazi akire mindenki vágyik. Mondjuk úgy õ a tökéletes férfi s ha ez az oldal nincs és nem ír rám, most nem írhatnám le, mekkora mázlista vagyok,hogy van remény mindenkinek és igenis itt is vannak normális pasik!!! ;))
24L és a barátom 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!