Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a vöröshajúakkal? Miért nem szereti őkeg senki? Miért nem akar senki olyan hajú gyereket?
Figyelt kérdés
2018. szept. 16. 19:48
21/32 anonim válasza:
Hát, sztem mondjuk pl. Domnhall Gleeson egész helyes.
22/32 anonim válasza:
Unokatesom voros, 172 cm magas, tomzsi, most 25, es 17 eves kora ota mindig volt baratnoje.
23/32 anonim válasza:
Miért kell általánosítani?
14 éve egy vörös hajú férfiba szerettem bele és azóta is imádom. Végig drukkoltam a terhességem, hogy vörös legyen a kislányunk (apa azért fohászkodott hogy csak vörös ne legyen). Végül barna haja lett (apa megnyugodott)
Szerintem nagyon különlegesek a vörös férfiak :)
24/32 anonim válasza:
Unokahúgom vörös hajú, és mindennél jobban szeretem a világon.
25/32 anonim válasza:
Nekem eleve nem tetszenek a nagyon világos hajú pasik.
Meg előre nem is lehet tudni, hogy a vörös gyerek kislány lesz-e,vagy nem.
Egy nőnél határozottan előny a vörös haj, férfinál nem annyira.
26/32 anonim válasza:
A vöröseknek nincsen lelkük!
27/32 anonim válasza:
Egyaltalán nem menők itt sem a vörös srácok.. Pedig itt Angliában van jópár de suliban sokszor csúfolják őket illetve rohadt rondák.
28/32 he84 válasza:
Semmi bajom a vöröshajú emberekkel, legyen az akár nő, akár férfi. Aki elítéli a vöröseket és fél tőlük, az nagyjából olyan, mint amikor valaki így áll bizonyos szőkékhez. Na meg szerintem az ilyenek, főleg a vöröseket nem kedvelők nagyobb eséllyel sajnos rasszisták is.
29/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon vonzók és szexyk a vörös hajú csajosok
De ez csak egy szolíd vélemény
30/32 anonim válasza:
Erre találták fel a hajfestéket :D ha nem tetszik elfeded :D ha bejön megtartod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!