Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igazán jó nők, akik 1 perc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazán jó nők, akik 1 perc alatt 100 lájkot kapnak Face-n meg Instagramon valóban így gondolkodnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalom, hogy azok a 10/10-es nők akik bármit kitesznek valamelyik közösségi oldalra azonnal omladoznak előtt, az amúgy messziről is esélytelen férfiak. Ugyanakkor ezen lányok többsége szingli, szidja a férfiakat.... de gondolom - és ami a kérdésem lényege - hogy ezeket a nőket a "szingliség" ideje alatt is bőven kezelgetik szexuálisan, tehát a szingliség itt gondolom nem jelenti azt, mint a férfiak esetében hogy nem jutnának szexhez. Ez lett a divat? A jó nők inkább szexkapcsolatokban meg egy éjszakásokban vannak el mint inkább komoly kapcsolatban? Ennyire nulla a világ?
2018. szept. 16. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na, már megint idióta eszmefuttatás.
2018. szept. 16. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem csak a követők lájkolnak. Az egész egy hashtag játék. Ha én corgikat, sütiket meg Prison Break-et nézegetek, azt fog feldobni. Ha qrvákat, akkor meg azokat.
2018. szept. 16. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Ennyit Puzsér is összeszed, pedig nem túl nőies!
2018. szept. 16. 17:07
 14/18 anonim ***** válasza:
mikor hagyjátok abba az osztályozást?
2018. szept. 17. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
"Jaj, jaj, a 10/10-es nők nem velem akarnak b@ssszni, ennyire nulla a világ?"
2018. okt. 2. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez aztan a gyalogkakukk eszmefutam. Ertelme sincs tobb.
2018. okt. 2. 21:58
 17/18 anonim válasza:

Sajnos igen!

Ez a divat, ennyire nulla a világ!

Sajnos én is egy ilyen 10/10-es csajba szerettem bele, állítólag nem volt kapcsolata pedig 20 és 25 között volt! Aztán kiderült, hogy ez meg az kúr0g@ssa!

Azóta is romokban vagyok!

2020. ápr. 11. 22:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem! Már megint miért általánosítasz? Nem véletlenül szidják a férfiakat, gondolom csúnyán kihasználták őket a szépségük miatt, szerelmet hazudtak nekik. Én ismerek párat, akik egyedül vannak és nem kezelgeti őket senki, annyira mély nyomot hagyott bennük a folyamatos csalódás. Az ilyen nők nagyon nehezen mennek bele bármibe is, mert nem tudják valódi-e a közeledés, és sokuk szellemileg pedig elég magas szinten áll ahhoz, hogy ne aljasodjon le egy "kezelgetős" viszonyba. Ismerek egy olyan nőt, aki 22 éves és még szűz! Senki kívülálló nem mondaná ezt meg róla! De nagyon rendes, összetartó és tehetős családja van, lelkileg, érzelmileg stabil, ezért nem fog belemenni kizárólag testi örömöket nyújtó viszonyba, hanem kivárja a számára megfelelőt.
2020. ápr. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!