Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy tudok elmenni ha nyalnak és ujjaznak egyszerre, de a barátom nagyon hamar "elfárad"? Valóban nem elég 5 perc, de nekem ez így elég kellemetlen, hogy még egyszer se volt orgazmusom a kapcsolat alatt. Mit tegyek?
4 alkalommal voltunk együtt, ő eddig mindig kielégült.
Csinálja egy ideig majd abba hagyja, hogy fáj a nyelve meg zsibbad stb. Értem én h 15-20 perc sok idő, de ennyi nekem kellene hogy kielégüljek.
Tudom, de ezt leszámítva jó a kapcsolatunk és kedvelem nagyon. Viszont ez a része néha olyan kiábrándító, h csalódottan végzem mindig
Mondja h legyek türelmes, de meddig??
Figyelj, én 2,5 éve vagyok együtt első barátommal (senki mással nem voltam soha rajta kívül,ő sem). Több, mint 2 éve élünk szexuális életet, sose mentem el szex közben. Ő mindig. Egyszerűen nem is érzem, hogy már mintha mindjárt elélveznék. Ezért szex előtt vagy után szokott nyelvvel vagy ujjal kielégíteni. Ő is elfárad egy idő után, ha szájjal csinálja, de azért 10 percig bírja (néha nekem is csak 15-20 perc alatt sikerül így elmenni). Szóval nem vagy egyedül a problémával. :) De sajnos elméletileg nem minden nő képes szex közben elmenni. Mi vagyunk a bizonyíték. Ha esetleg egyszer mégis sikerül elmenned közben, írj majd, hogy hogyan sikerült.
19L
ezek szerint te magadnak sem tudsz orgazmust okozni? vagy tudod kozben nyalni is? mert ez nem vilagos. viszont ha el tudod juttatni magad is a csucsra akkor valtoztassatok technikat. azert mert eddig csak igy tudtal eljutni, nem azt jelenti hogy ez az egyetlen modja hogy eljuss.
eleve azt sem ertem hogy mi az hogy elzsibbad a nyelve. hat akkor ha nem birja igy akkor oltse ki a nyelvet es a fejet mozgassa.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!