Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy tudok elmenni ha nyalnak és ujjaznak egyszerre, de a barátom nagyon hamar "elfárad"? Valóban nem elég 5 perc, de nekem ez így elég kellemetlen, hogy még egyszer se volt orgazmusom a kapcsolat alatt. Mit tegyek?
4 alkalommal voltunk együtt, ő eddig mindig kielégült.
Csinálja egy ideig majd abba hagyja, hogy fáj a nyelve meg zsibbad stb. Értem én h 15-20 perc sok idő, de ennyi nekem kellene hogy kielégüljek.
vesd fel h addig neki sincs orgazmus amíg nálad el nem éri
vagyis "dolgozzon már meg érte"
mond el neki h neked még soha nem volt és elég ciki h csak magával törődik veled meg nem
és lassan más nincs is kedved szexelni mert h soha nem fejezi be amit elkezdett...
4 alkalom általában még nem elég, hogy egymásra hangolódjatok
Amúgy én is elfáradok, ezért nem kell végig nyelvvel csinálni, az ujjad is jó ha ügyes vagy. Egy kis időt azért adjál még neki.
"Ha szeret, akkor nincs lyan h elfaradt..."
Nem is tudtam hogy ezen múlik hogy valaki fárad e...
Felváltva ujjazzon, majd nyaljon, nem muszáj egyszerre a kettő (az ujjazás amúgy sem olyan megterhelő, azt csinálhatja intenzívebben).
Esetleg ha már nagyon nem bírja, vedd át te egy kicsit a saját kényeztetésedet, hátha a látvány fel is villanyozza :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!