Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Elég ennyi egzisztencia a társkereséshez? 34F
Tisztelt Hölgyeim!
Talán a gyakorikerdesek.hu olvasásának ártalma, hogy azt olvasom, mennyi sok-sok egzisztencia kell a társkereséshez. Kb. minden tizenharmadik poszt erről szól, akkor is, ha beleszámoljuk az "Elmaradt a menzeszem", és hasonló témákat.
Eddigi párkapcsolataim nem anyagi alapon nyugodtak, sőt, utolsó hosszú kapcsolatomban a leányzó egyáltalán nem szerette, ha havi néhány ezer forintnál többet költök rá.
Amikor együtt éltünk, mindig ki akarta fizetni a mosópor felét is.
Az eddigi lányokkal simán csak szerencsém volt? Több anyagi dologgal kellene rendelkeznem, mint amim most van 34 évesen, ha újra bele szeretnék lendülni a társkeresésbe?
- Van egy biztos állásom, mérnökként, az átlag magyar nettó bér többszörösét keresem,
- Van megtakarításom, amit rendszeresen forgatok,
- Saját lakásom nincsen, de tudnék venni a megtakarításomból,
- Egyedül élek Budán, egy két szobás albérletben, dunai panorámával (ha megkérdeznéd, miért nem vettem lakást -> filléreket fizetek érte, ismerősnek, adózva),
- Autóm nincsen, halál feleslegesnek gondolom a BKV mellett, de ha szeretném, hogy legyen, holnap vehetnék egyet.
És a csattanó: Egyáltalán nem érzem a fenti soroktól, hogy több lennék, vagy boldogabb, mint bárki más, akár egy piaci zöldséges srác.
Fontosak ezek a dolgok? Randikon inkább szeretem magam egyszerűbb srácnak mutatni, mint ami vagyok. Nem megyek randizni vasalt ingben, szívesebben teszem inkább pólóban és rövidnadrágban, mert az vagyok Én.
Tojok rá, ha ez megtéveszt valakit, és akár postásnak néz.
Természetesen alacsony vagyok (172cm), és van rajtam 10 kiló felesleg. :) Az, hogy milyen személyiség vagyok, az úgyis lejön az írásomból.
Lehet hogy neked elég, másnak nem. Nálam pl kizaró ok ha nincs kocsija, a súlyfelesleg meg méginkább kizáró.
Amúgy meg semennyi albérletet nem fizetnék ha tudnék lakást venni.
én még a lakáshoz annyit hozzátennék, hogy nekem azért is furcsa lenne, hogy egy bőven harmincas férfi nem vesz lakást, mert nem mutatja, hogy megállapodási szándékai vannak. Időszakos megoldásokban gondolkozik, nem hosszú távra tervez. Legalábbis ezt sugallják a cselekedetei.
A kocsi nekem nem számít, fölösleges pénzkidobásnak tartom. Ha nagy néha kell is kocsi, akkor még mindig lehet bérelni vagy taxit hívni.
A súlyfelesleg és az alacsonyság nekem nem számít, ha amúgy vonzó az illető. (volt már rá példa, totál nem érdekelt).
Köszi, igazad van, jól látod. Nem szeretnék lakást venni, hiszen egy vidéki agglomerációs településen szeretnék élni, családi házban. Jelenleg a megtakarításom megforgatásából több jövedelmem származik, mint amennyit az albérletem elvisz.
Köszönöm a biztatást a magassággal és a súlyfelesleggel kapcsolatban. Az utóbbin dolgozom, sokat sportolok.
Irigy,alacsony és kövér vagy ! Ezen a pénz nem segít semmit!
Sok sikert !
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!