Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kispénisz komplexussal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kispénisz komplexussal hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt leküzdeni, vagy elfogadni?

2018. szept. 15. 12:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező miért akarod ennyire bebeszélni, hogy azért vagy sikertelen mert kicsi a pöc$öd? pontosabban miért akarod erőltetni azt a vélemény, hogy ekkorával biztos más is sikertelen... Így nyugodtabban alszol? Megnyugtat a tudat ha nem kell szembenézned azzal hogy egy pancser vagy, hanem inkább bebeszéled magadnak, hogy a nőknek csak a nagy fa$z kell és te eleve el vagyok bukva? Komolyan ezt férfiként mondom, aki ennyire nyámnyila gyökér, annak nem kis fa$za van, hanem a tökei hiányoznak...
2018. szept. 15. 15:08
 22/29 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a barátomé is ilyesmi lehet kb (sosem mértem, ő se) és első szeretkezés után bevallotta, hogy félt hogy kicsinek tartom majd. Számomra tökéletes, eszembe nem jutna kicsinek tartani. Felesleges ezen parázni, tényleg nem kicsi ez a méret.
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
De neked nem kicsi a farkad. Már amennyiben tényleg 15 centis. Ne gyárts problémát, ha nincs.
 24/29 anonim ***** válasza:
92%
Barátomnak is 15 cm és egyáltalán nem tartom kicsinek. Viszont az rohadtul kiábrándító volt, hogy sokáig emiatt nyafogott. Szerencsére együtt leküzdöttük a dolgot.
2018. szept. 15. 15:34
 25/29 anonim ***** válasza:
91%

Na figyu! Mostani párom előtt 2 pasim volt. Mindkettő 17 18 cm es mérettel. Jelenlegi párom pedig (mist kapaszkodj meg) 11cm es. És tudod mit mondok? Egyik exemmel sem volt olyan jó a szex mint vele. Az előzőeknél vagy fájt, vagy nem is akartak annyira felizgatni, mert gy gondolták hogy a méret a lényeg. Pedig nem! Már van 2 gyerekünk is, és semmiben nem látok hátrányt ebben.

Tényleg szállj magadba, mert így csak elüldözöd a nőket.

2018. szept. 15. 16:38
 26/29 anonim ***** válasza:
20%

Elárulnád, hogy a 14,5 cm kerület mióta kicsi? Akkor én mit mondjak a 11,5 cm-es kerületű péniszemre? A hossza viszont valóban nem egy nagy eresztés. Nekem is 15 cm és - habár valószínűleg a ceruzavékonysággal van a gondom - soha egy csaj nem tudott tőlem kielégülni pedig voltam már jópárral. Lovaglópózban is rendszeresen kicsúszott és alig volt valami mozgástartomány a rövid méret miatt. A mai fiatal férfiak péniszének átlaga valóban 17-18 közül mozog. Annyit tudok neked tanácsolni, hogy add le az igényeidet. Ismerkedj meg olyan csajjal, akinek hasonló negatív testi adottságai vannak (nulla mell, előnytelen alkat vagy arc) és ha esetleg belegázolna a lelkedbe (az intim méret becsmérlése a legfájóbb egy pasinak), akkor neked is lehet egy-két aduászod.

Ne akarj nagy halat fogni mert csalódás lesz a vége. Szigorúan csak introvertált, max átlagos külsejű és konzervatív lányokkal ismerkedj. Bár elismerem, hogy manapság nekik is az egekben vannak az igényeik és ők sem rejtik véka alá a fájóan őszinte véleményeiket a plázapi***khoz hasonlóan.

25/F (Ha szeretnéd privátban beszélhetünk erről)

2018. szept. 15. 18:50
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

#25: "Mostani párom előtt 2 pasim volt. Mindkettő 17 18 cm es mérettel. Jelenlegi párom pedig (mist kapaszkodj meg) 11cm es. És tudod mit mondok? Egyik exemmel sem volt olyan jó a szex mint vele."

Tök jók amúgy ezek a sztorik. Hányszor olvastam már ilyen körítésben. "Előző akárhány pasimnak hatalmas volt, de tök furcsa módon a mostani 12-13 centis álompasimért odáig vagyok meg vissza. Az előzőek meg akkora lúzerek voltak kivétel nélkül, hogy jajj." És a legnagyobb Freudi elszólás, hogy szinte minden csajnak volt már nem egy vagy kettő nagyfarkú pasija. Nem lehet, hogy akkor valóban kamu ez az oly sok helyen hangoztatott 13-15 cm-es átlagméret.

Kérdezőnek:

A szexualitás kategóriában amúgy őszintébb válaszokat kaphatsz bár ott is sokszor hitegetnek orrba-szájba. Aztán olvasol egy-egy kérdést ahol elszabadulnak a Freudi-elszólások és kilóg a lóláb.

2018. szept. 15. 18:56
 28/29 anonim ***** válasza:
95%

Az a lány vagyok, akinek a 15 centis dildója van. Én azt nem értem, hogy miért gondoljátok, hogy randizás alatt tisztában vagyunk a méreteitekkel. Mármint, én a párommal nem azért jöttem össze, mert nagy a pénisze, hanem mert intelligens, humoros, jó érzés vele lenni. Az, hogy nagy a szerszáma, csak egy dolog a sok közül, de erre csak akkor jöttem rá, amikor lefeküdtünk, és ez már csak az után történt meg, hogy beleszerettem. Az exeim méretéről sem tudtam semmit addig, amíg nem feküdtünk le, és nem tudom, ti miféle nőkkel ismerkedtek, nálam nem úgy működött soha a dolog, hogy megláttam valakit, megdugattam vele magam, majd bemutatkoztunk és elkezdtünk ismerkedni :D Azt egyébként megértem, hogy az önbizalom meg a nőkhöz való hozzáállás összefügghet a méretetekkel, de 15 centi miatt sírni felesleges, mert ez még nem az a szint, aminél aggódni kell. Ezért mondom, hogy a probléma a fejetekben van, ha magabiztosan álltok hozzá az ismerkedéshez és azt nézitek szex közben, hogy a nőnek mikor és hogy jó, akkor úgy gondolom, hogy a méret nem lehet akadály. Bevallom, elég sok férfival volt már dolgom, nyilvánvalóan mindegyiknek teljesen más hosszúságú-vastagságú-alakú pénisze volt, és azzal, akit érdekelt, hogy én mennyire élvezem, azzal jó is volt a szex, teljesen függetlenül a méreteitől. Az, aki magasról tett rá, hogy én mit élvezek, az nyilván nem törte magát annyira, hogy jó is legyen a dolog, és közöttük volt 12 centitől 18 centiig elég sok minden. Nem azon múlik. De tényleg.

Sok nő egy darab ujjal maszturbál, ha az elég az orgazmushoz, akkor miért hiszitek azt, hogy a péniszetek kevés?

2018. szept. 15. 19:41
 29/29 he84 ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van az előttem válaszolónak. Ez már beteges, a 15-16 cm-es simán egy átlagos, jó méret és nem igaz, hogy a 17-18 cm a legjobb és hogy az van a legtöbb férfinak, nem így van. Egy normális nő nem a méretek alapján jön össze valakivel, aki meg mégis, az egy felszínes, kénye, érzéketlen nő. Gondolom nem ez a cél, hogy ilyen nő legyen. Nekem egy ideje van laza kapcsolatom (szexkapcsolat és komoly párkapcsolati közötti) és az adott férfinak 15 cm-es, messze nem kicsi. És mi szintén nem a méret miatt jöttünk, vagy nem jöttünk össze, ha hiszed, ha nem, eléggé őszinte ember vagyok. Ha kisebb lenne, azt is teljesen elfogadnám, még akár szeretném azt is. Én szűkebb vagyok és félénkebb is. Nekem a 17 cm a felső határ, 17-től felfelé már inkább félek, az már kezd túl nagy lenni nekem. Na meg a túl nagynál sokat kell óvatoskodni, hogy ne fájjon nagyon a nőnek. És ha valakit ujjazással ki lehet elégíteni, akkor egy vékony és rövid pénisszel is, ám azt is fel kéne fogni, hogy a legtöbb nő (én is) csak csikló ingerlés által tudunk elélvezni.
2018. szept. 15. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!