Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így hogyan próbáljak ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogyan próbáljak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, egy mások által "büfének" titulált szakra, viszont én úgy érzem, hogy ez sem kevés munkát igényel... Persze, vannak sokkal nehezebb szakok is, ez tény és azt sem tagadom, hogy lazábban is el lehetne végezni ezt a szakot. Viszont ahhoz, hogy mindent megértsek és tudjak reagálni az órákon, tudjak gondolkozni, tudjak haladni stb., ahhoz folyamatosan tanulnom, gyakorolnom és ismételnem kell, különben nem tudnék lépést tartani és elvesznék az anyagban (és különben sem vagyok híve a vizsga előtti utolsó percekben való kétségbeesett kapkodásnak). Minden nap vannak óráim, sokat kell olvasni, csomó beadandót kell készíteni. Nem panaszkodom, mert én választottam és szeretem, így szívesen viselem a következményeket, de nem egyszerű. Sokszor előfordul, hogy lenne szabadidőm, de annyira fáradt vagyok, hogy már egyszerűen semmihez sincsen erőm, energiám és kedvem. Szórakozóhelyekre, bulikba, koncertekre eleve nem járok, de néha azért szívesen elmennék egyedül vagy a barátaimmal sportolni, enni-inni, moziba stb., de nem mindig jön össze a már említett oknak köszönhetően.

Szóval a napjaim nagy részét az egyetem és a tanulás teszi ki. Ebből kifolyólag az lenne a legegyszerűbb, ha itt próbálnék meg ismerkedni, de nem igazán tudom, hogy mégis hogyan kellene.... Eleve sokkal több lány van, mint fiú és én egy fiút sem ismerek. Viszonylag nagyobb szakról van szó és az előadásokra más szakokról is járnak, szóval sokszor konkrétan egy halom idegen mellett ülöm végig az órákat, a legtöbb embert nem ismerem (inkább csak azokat, akikkel közös szemináriumom is van). Szóval a többséggel abszolút semmi kapcsolatom nincsen. Sokaknak már a kezdetektől fogva van egy saját kis baráti köre, akikkel együtt járnak ide-oda, egymás mellé ülnek, segítenek stb. és nem nagyon állnak szóba másokkal (max. ilyen hétköznapi illendőségből vagy az órákkal kapcsolatban pl. hánykor kezdődik az óra?, kellett-e készülni stb.), nem keresik mások társaságát. Nekem is van egy-két barátnőm, de szívesen nyitnék mások felé is, csak ők annyira nem partnerek ebben. A kollégiumban sem ismerek senkit, mindenki idegen és ugyanezt tapasztalom, hogy idegenekkel senki sem akar szóba állni azon kívül, hogy mondjuk megköszönik, ha tartod nekik az ajtót stb. Mit ajánlanátok?

2018. szept. 15. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyetem=tanulás.

Mi a baj ezzel?

2018. szept. 15. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Tinder

Nem, nem csak dugni vágyók járnak oda.

2018. szept. 15. 09:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezzel semmi baj nincsen, nem is erre vonatkozik a kérdésem. Arról van szó, hogy az egyetem mellett szeretném élni az életemet pl. hobbi, barátok stb. és ennek megfelelően annak is örülnék, ha lenne egy párom. Nyilván korlátozottak a lehetőségek, mert kevesebb időm és energiám marad a nap végére stb., ezért lenne egy logikus döntés, ha az egyetemen belül tudnék ismerkedni, viszont eddig csak akadályokba ütköztem és egy embernél sem tapasztaltam egy icike-picike hajlandóságot sem az ismerkedésre. Megjegyzem, hogy a barátaim is ugyanerről számolnak be, szóval nem csak szimplán arról van szó, hogy mindenki utál vagy senkinek sem lennék szimpatikus. Nagyon durván klikkesednek...
2018. szept. 15. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, elárulok valamit. Ha majd ti (úgy értem: mostani egyetemisták), túllesztek az államvizsgán, és elkezdtek dolgozni, még kevesebb időtök lesz. Ha már nem a Neptun szapulása vagy a "francba, még pénteken is van két órám" lesz a legnagyobb gond, hanem ingázol a melóba, lehúzol 9 órát (mert a túlórát elvárják, és vagy kifizetik vagy nem), és még mellette járhatsz továbbképzésekre, ráadásul még csak nem is a saját korosztályod vesz körül, akkor aztán végképp nem lesz időd és lehetőséged ismerkedni.

Alapvetően szemlélet kérdése, hogy mire szakítasz időt, ez meg a saját belső elhatározásodon múlik.

2018. szept. 15. 10:19
 5/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
Milyen szakra jársz?
2018. szept. 15. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért nehéz lesz így ismerkedni,ha valaki még a privátra se válaszol.
2018. szept. 15. 11:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Anglisztikás vagyok.
2018. szept. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!