Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kispénisz komplexussal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kispénisz komplexussal hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt leküzdeni, vagy elfogadni?

2018. szept. 15. 12:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
A 15 cm teljesen jó méret :D Nehogymár ettől legyen komplexusod.
2018. szept. 15. 14:06
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ember full átlagos méreted van. Nem a farkad miatt nem találsz nőt, hanem mert hülye vagy :D nekem 14,5 és még sose volt rá panasz

24F

2018. szept. 15. 14:16
 13/29 A kérdező kommentje:

#9, #12 ti hogy dolgoztátok fel?

Hogy tudjátok elfogadni? És főleg hogy volt bátorságotok ismerkedni vagy levetkőzni lányok előtt ekkora mérettel?

2018. szept. 15. 14:23
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is 15 centis farkam van. És semelyik barátnőm nem panaszkodott, sőt kimondottan dícsértek hogy jó velem a szex. Levetkőzéssel nekem sosem volt bajom. Kifejezetten szeretek meztelkedni. Volt hogy egész nap pucáran voltunk csajommal az albiban. 15 cm fa$t imádják.
2018. szept. 15. 14:28
 15/29 anonim ***** válasza:
6%
#14 Ne abból induljatok ki, hogy a lányok mit mondanak. Nyilván senki nem fogja a szemedbe mondani, hogy kicsi a p.öcsöd.
2018. szept. 15. 14:29
 16/29 anonim ***** válasza:
91%
Te hülye vagy és nem a mérete a gond..
2018. szept. 15. 14:35
 17/29 anonim ***** válasza:
62%
Tizenöt, nyugodt lehetsz úgy megkúrtam a szukákat, hogy csak na. az nem megjátszott orgazmus volt amit átéltek. És 3 évig nem szexelt volna velem esténként az exem, ha olyan nagy gondjai lettek volna ezzel a mérettel :D Szóval kár a próbálkozásért...
2018. szept. 15. 14:37
 18/29 anonim ***** válasza:
#17 Nem azt mondtam, hogy NEKED kicsi, hanem azt, hogy a vonalzónak higgy, ne annak, amit a lányok mondanak. Mert ha kicsi lenne a farkad, úgysem mondanák meg. Legalábbis én senki lelkébe nem gázolnék ilyennel.
2018. szept. 15. 14:39
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok: a páromnak 22 centi a pénisze, dildónak mégis egy 15 centiset vettem :D Jó a naggyal is a szex, nem azért, de a 15 centi pont, hogy a legkényelmesebb és legbarátságosabb méret. Ez messze nem kicsi, sőt. Én azt mondanám, hogy optimális.

A probléma kérdező, a fejedben van. Azért javasoltam a pszichológust, mert ő bár megnöveszteni nem tudja, de a fejedben rendet tud rakni. Egyébként ha vigasztal, az a 2-3 centi már igazán nem oszt, nem szoroz. Ha nem görcsölsz rá a kérdésre, a lányoknak fel sem tűnik, hogy ez akár gond is lehetne.

2018. szept. 15. 14:40
 20/29 A kérdező kommentje:

#19 köszönöm a biztató szavakat, de azért te se gondolod hogy véletlen hogy a párodnak akkora van. Nyilván nem véletlenül választottad őt.

Minden nagyfarkú fickónak van nője, még a legtöbb kisméretűnek nincs. Max néhány a legjobbak, szerencsésebbek közül tudnak kifogni partnert.

És aki azt mondja hogy ez nem igaz, az nem lát tisztán vagy hazudik.

2018. szept. 15. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!