Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kispénisz komplexussal hogy lehet ismerkedni?
Ember full átlagos méreted van. Nem a farkad miatt nem találsz nőt, hanem mert hülye vagy :D nekem 14,5 és még sose volt rá panasz
24F
#9, #12 ti hogy dolgoztátok fel?
Hogy tudjátok elfogadni? És főleg hogy volt bátorságotok ismerkedni vagy levetkőzni lányok előtt ekkora mérettel?
3. válaszoló vagyok: a páromnak 22 centi a pénisze, dildónak mégis egy 15 centiset vettem :D Jó a naggyal is a szex, nem azért, de a 15 centi pont, hogy a legkényelmesebb és legbarátságosabb méret. Ez messze nem kicsi, sőt. Én azt mondanám, hogy optimális.
A probléma kérdező, a fejedben van. Azért javasoltam a pszichológust, mert ő bár megnöveszteni nem tudja, de a fejedben rendet tud rakni. Egyébként ha vigasztal, az a 2-3 centi már igazán nem oszt, nem szoroz. Ha nem görcsölsz rá a kérdésre, a lányoknak fel sem tűnik, hogy ez akár gond is lehetne.
#19 köszönöm a biztató szavakat, de azért te se gondolod hogy véletlen hogy a párodnak akkora van. Nyilván nem véletlenül választottad őt.
Minden nagyfarkú fickónak van nője, még a legtöbb kisméretűnek nincs. Max néhány a legjobbak, szerencsésebbek közül tudnak kifogni partnert.
És aki azt mondja hogy ez nem igaz, az nem lát tisztán vagy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!