Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb: impotencia vagy totális sikertelenség a nőknél?
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 16:31
1/12 anonim válasza:
Az előbbi, mert az utóbbi változtatható.
2/12 anonim válasza:
Az impotencia, mert az egészségügyi probléma.
4/12 anonim válasza:
Az impotencia az tragédia! Ha csak sikertelen vagy a nőknél, prostikhoz még eljárhatsz, mert végül is a férfiaknak csak a szex a fontos egy nőben, többi csak nyűg...
5/12 anonim válasza:
#4 na menj a fenébe. Ne akard hogy a felmenőid szidjam. Én teljes szívemből szeretem a barátnőm. Imádom minden porcikáját. Ahogy az exemért is oda voltam. Jelent ez valamit? Az exemnek nem. Kirakott. Pedig elméletileg ő is szeretett engem. Te úgy tűnik csak annyit érsz, hogy csak megdugnak. De a férfiak nagy hányada képes a szeretetre, rajongásra. De miért is jártatom a számat... Hisz már az általànosításodból kiderült milyen ember vagy.
6/12 anonim válasza:
Szerintem az utóbbi rosszabb, ha a kérdés tartalmazza a feltevést hogy az elsővel nincs sikertelenség a nőknél.
Ma már vannak vibrátorok stb,és lehet olyan nő, aki nem akar gyereket/szívesen örökbefogad, hogy veled legyen.
Míg ha az utóbbi nincs meg, hiába tudsz tenni, nincs kivel, max fizikailag. De érzelmi, lelki támaszt és társat egy életre nem nyersz.
7/12 anonim válasza:
Kérdező: Mi a rosszabb, ha impotens a párod, vagy meghal és sosem lesz többet ott melletted?
Nah, ennyit ér, hogy az a férfi aki az embernek a világot jelenti mellette van.
Elárulom neked, semmit nem jelent az impotencia, az a lényeg hogy éljen az akit szeretsz és ott lehess mellette.
8/12 anonim válasza:
A sikertelenség rosszabb. Hiszen ha amúgy sem áll a cerka,vagy eleve nincs is vágy a baxásra , akkor minek nőzni?Semmi értelme nincs,tehát egy gonddal kevesebb. De ha áll a bré egész nap és úgy nem jut p ina ,az már nagyobb gond.
9/12 anonim válasza:
Az impotencia rosszabb, mert ha sikertelen is vagy a nőknél, hivatásoshoz akkor is elmehetsz, jó nagyokat élvezni.
10/12 anonim válasza:
5-ös! Tanulság? Sose rajongj olyanért, aki nem képes viszont szeretni, legfeljebb csak eljátszani azt, hogy szeret, amíg az érdeke és hangulata úgy tartja. Nos ez a nő... Ezt még meg kell tanulnod, de mindenki a saját kárából tanul még akkor is, ha a tudás amúgy rendelkezésére állna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!