Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire piacképes egy 33 éves ilyen férfi párkapcsolat szempontjából?
- Nagyon jó lelkű
- Intelligens, egy könyvtárban könyvtáros, bölcsész történész végzettsége miatt nagyon tájékozott.
- figyelmes, önzetlen
viszont
- el van hízva
- nem olyan magas (172 cm)
- szüleivel él
1: fogyj le egy 20-25 kilót. Kezdd gyaloglással, alacsonyabb kalóriabevitellel, 1-2 hónap után terem. kerüld az alkoholt.
2: kezdj valami hasznos, a megélhetést jobban biztosító szakmát kitanulni. Annyira azért még nem vagy öreg.
3: igyekezz ismerkedni minél több nővel. A könyvtárak tele vannak lányokkal, nőkkel, különösen a vizsgaidőszakban.
könyvtáros..
én férfi vagyok, de egyszer volt egy könyvtáros barátnőm.. nőben is katasztrófa volt, de férfiben.................. el se merem képzelni.
Az a baj, hogy a magukat "nagyon jó lelkű"-nek tartó szűz (vagy legalábbis csajozásban sikertelen) férfiak többsége valójában csak azt hiszi magáról, hogy jó lelkű, de a valóságban kiderül, hogy nem az.
Amikor nagy nehezen összejönnek egy nővel, akkor két dolog szokott történni:
1. Ha amúgy sincs rendben önmagával (kinézetével, munkájával, stb.), továbbra is önbizalom hiányos marad és teljesen rátelepszik a barátnőjére, féltékenykedik, stb. Ugyan mindent megad és szereti is a maga modján, de megfojtja.
2. Ha amúgy rendben van önmagával, akkor megnő az önbizalma, pár hónap múlva előjön a vadászösztöne és vagy megcsalja a barátnőjét, vagy tovább áll.
A harmadik variáció, hogy tényleg jó szívű és a párkapcsolatában is megfelelően viselkedik, nagyon ritka. És ezt a nők pontosan tudják.
Semennyire sem az.
Kb. csak annak fog kelleni, akinek minden mindegy, csak legyen valaki. Ilyen szinten önbizalom hiányos vagy ronda nőből viszont kevés van.
Azért ha 33 évesen is az anyjáékkal él, az már önmagában sok nőnél kizáró ok, túlsúly nélkül is.
Hát, nézd, én 20 éves vagyok, nekem a 33 eleve kiesik, de ettől most tekintsünk el.
Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, szóval vedd figyelembe, hogy a véleményem szubjektív.
Kezdjük a negatívval:
- szüleivel él: hát, 33 évesen ez már probléma lehet, nekem ez mondjuk még nem annyira számítana
- nem olyan magas: én sem vagyok magas, sőt, ennél alacsonyabb, ez nálam nem lenne gond
- el van hízva: hát nézd, ezt adatok nélkül nehezen tudja megmondani az ember. Van olyan barátnőm, aki konkrétan a magasságához mérten alultáplált és hangoztatja is, hogy ő mennyire kövér. Szóval nem mindegy, hogy 1,5 kiló túlsúly, vagy harmadik fokozatú elhízás (utóbbi nálam már nem lenne rendben szerintem)
És most a pozitív:
- figyelmes, önzetlen: hát ez meg jó tulajdonság, de igazából ez párkapcsolatban vagy közelebbi ismeretségben derül csak ki, első pár találkozásnál biztos hogy nem olyan nagy előny (vonatkozik a nagyon jó lelkűre is)
- bölcsész, történész: hát, nekem igazából itt esnél ki sajnos, a bölcsészek nekem már nagyon kint vannak a komfortzónámból, én inkább természettudományos irányultságot preferálnék (de azért ez bőven jobb, mint a munkanélküliség, meg pl a közmunka, meg mit tudom én, a pénztárosság)
Azt vettem észre, hogy a külső fontos a nőtársaimnak, meg a fellépés, kiállás, magabiztosság, humorosság, intelligencia. Szóval ezeken próbálj meg fejleszteni és úgy próbálkozz! :)
Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!