Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kinézet tényleg alig számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kinézet tényleg alig számít párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Én sajnos nagyon nagy hátrányban vagyok, mert csöndes, visszahúzódó személyiségem van. Emiatt nem járok társaságban, meg nem is tudok csak úgy elkezdeni egy lánnyal beszélgetni az utcán.

Viszont a kinézettem nincs gond, magas vagyok, viszonylag izmos. Mások szerint jóképű, bár ebben nem teljesen értek egyet.

Tehát szerintem a kinézetem alapján lehetne szép barátnőm, de mivel ilyen hülye személyiségem van, szerintem kicsi az esélye, hogy megismerek valaha egy lányt.

Pedig nem egyedül szeretnék lenni egész életemben...:/

22F

2018. szept. 12. 19:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De ha én elvileg jól nézek ki akkor miért nincs barátnőm? A személyiségem miatt, és nem a kinézetem miatt....:(
2018. szept. 12. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
addig oké kérdező,de ez furcsa hogy valaki jóképű de mégis csöndes visszahuzodo,ilyet még nem láttam
2018. szept. 12. 21:42
 13/17 A kérdező kommentje:
A kinézet és a személyiség két különböző dolog, szerintem. Nem az a baj hogy nincs önbizalmam, hanem ilyen személysiégem van, meg régebben sokat bántottak:(
2018. szept. 12. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Nem értem miért hiszitek azt, hogy csak a rondák lehetnek csendesek, visszafogottak, félénkek, meg hogy ennyire minden a külső. Ha a külső rendben van, ott is lehetnek bajok a belsővel, ami taszító a nők számára.

197 cm magas, 86 kilós, vállas-sportos alkatú, helyes arcúnak mondott, szőke hosszúkás hajú srác vagyok. Külsőre elvileg jól nézek ki, csak külső alapján napi szinten viszonylag sok átlagos csaj és kis számú csinos csaj is megnéz. Mégsincs nő az életemben a fenti belső tulajdonságaim miatt.

Nem vagyok tökös, magabiztos, kezdeményező, jó dumás, bátor, ilyenek. Nem tudom miért. Talán valami gyerekkori dolog? Már emlékszem általános iskolában is csendes voltam.

Szóval álljatok már le azzal, hogy csak a külső számít. Lehet, hogy nem a top 1%-ban vagyok, de a top 20 vagy 10%-ban szerintem simán csak külsőre, mégsincs csajom, mert belsőre meg olyan vagyok, akihez nem tudnak vonzódni.

Egy 169 centis kopasz, nem túl szép arcú régi gimis barátom meg kigyúrta magát (a magasságához képest 86 kg, tiszta izom) és ő meg vagy 30 lánnyal volt pár év alatt.

Szerintem hülyeség csak 1 dologra (esetetekben a kinézetre) visszavezetni minden sikertelenséget. Így örökre magyarázhatjátok magatoknak, hogy miért rossz, de jobb soha nem lesz.

2018. szept. 12. 23:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van olyan férfi es nőismerősöm is akik jól néznek ki mégis félénkek és lelkileg sérültek.
2018. szept. 12. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:
"A kinézet tényleg alig számít párkeresésnél?' Nem. Ez butaság. Maximum a csúnya emberek hitetik el magukkal és egymással.
2018. szept. 13. 00:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha szép alatt olyan szupermodell-kaliber barátnőt akarsz, ott bizony rohadt mód számít a kinézet, vagy lehet bankár fizetéssel kompenzálni, ha beéred annyival, hogy kilóra megveszed őket.

Ha szép alatt mondjuk Dakota Johnsont értesz, az olyan kaliber közül kifoghatsz olyat, akinek jóval minimálisabb mértékben számít a kinézet.

2018. szept. 13. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!