Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a színházmánia a csajoknál?
Mert szépen ki lehet öltözni :)
És mert sokkal élvezetesebb egy előadás, ha valóban a szemed előtt zajlik, nem pedig vásznon, felvételről.
Én férfiként mondom, hogy a színház sokkal jobb, mint a foci, mozi, vagy otthonülés.
Exemet havonta vittem színházba, mert jobban vágytam oda, mint ő. Most szerencsére van egy lány barátom, aki szívesen eljön ilyen helyekre.
Nem sokkal drágább, mint a mozi. Legutóbb pénteken láttam egy olyan darabot, amiben Kern András, és hasonlóan híres színészek szerepelnek, és a jegy csak 3.000 Ft volt.
Ha nem jön be a színház, vidd el a lányt pl. Dumaszínházba, Szabadtériba, hátha neked is más lesz az élmény.
Az is lehet, hogy nem az ízlésednek megfelelő darabokat nézted. Én a Vígszínház mellett lakom, általában musicaleket néztem. Nem tudom elképzelni, hogy a Pál utcai fiúk, a Padlás, vagy a Játszd újra Sam! ne jönne be másnak :)
34F
Szerencsére nekem a barátom is szeret színházba járni.
Amúgy közelről sme minden nő szeret.
Nekem a barátom szeret nagyon színházba járni. Én sem utálom, szeretem is, de magamtól nem mennék el olyan gyakran, mint amióta vele vagyok :D
Szerintem elég sok férfi is szeret színházba járni, nem csak nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!