Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tartom magam elég szépnek, ezáltal hozzám szól egy férfi és tök zavarba jövök és bunkó leszek, vagy figyelmen kívül hagyom, vagy elbénázom?
Hogy lehet ezt leküzdeni?
Van most egy férfi ki tetszik,de csak egy hétig lesz már itt,azután megy haza..
Munkaügy miatt töltött itt pár hetet..
Láttam néz,meg megjegyezte ha minden nap jövök erre akkor ő is itt lesz..
Gondolom akkor tetszem neki.
Vagy nem?
Mit kéne csinálnom,hogy ne szúrjam el?
Ha legközelebb megszólit,mit mondja?!
A varázsmondatok:
"Cserélünk számot?" (A válasza egyértelműen igen lesz.)
"Fel is hívhatlak?" (A válasza egyértelműen igen lesz.)
Innentől meg már a ti dolgotok...
Az önbizalmad és az önszereteted a béka s..gge alatt van. Alkalmazd a tükörpróbát és hidd el, hogy szerethető vagy. Foglalkozz önismerettel és önszeretettel. Nézz utána ezeknek a neten, sok ilyen cikk, hanganyag található fent, ami segíthet neked.
Ha legközelebb leszólít, légy vele kedves, ne bunkó és visszautasító, beszélgess vele hétköznapi dolgokról, légy laza.
Ne kezd ki vele, ha tetszel neki, már pedig esélyes vagy rá, akkor fog jelentkezni nálad.
És nyugi, nem te vagy az egyedüli ilyen nő:D Bár a többsége-mint pl. én is-figyelmen kívül hagyom:) Szóval nem reménytelen a helyzeted.
Ennyien figyelmen kívül hagyják a bókokat akkor is, ha amúgy tetszik az illető?
Én ha tetszik valaki és úgy bókol, megköszönöm és közben zavartan mosolyogva nézek rá. Ignorálni max a tahóknál szoktam, de megköszönni a bókokat akkor is szoktam, ha csak úgy kapom egy idegentől vagy kollégától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!