Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi 27 éves, a nő 21, az elfogadható korkülönbség?
A korkülönbséggel nincs probléma, nem ez számít. Bár hozzáteszem rosszindulat nélkül, hogy 27 évesen nem állnék párba egy 21 éves lánykával. Egyszerűen nem állnánk egy szinten. Értsd: én dolgozok, a jövőmet próbálom építeni, ő meg alighanem még sehol sem tartana ilyen téren. Ez még a kisebb gond lenne, de lehet én már hosszú távra gondolkodnék, egy 21 éves lánnyal meg hosszú távra tervezni a legritkább esetben lehet csak. Noha nem elképzelhetetlen, de valószínűtlen. Ismétlem: rosszindulat nélkül.
Persze ha nem komoly kapcsolatról van szó...
Amikor összejöttem az exemmel, én 21, ő pedig 30 éves volt. Senki nem nézett ránk csúnyán. Négy évig voltunk együtt.
Mindketten dolgozni jártunk már akkor, ugyanúgy éltük az életünket, de tény, hogy voltak korkülönbségből adódó konfliktusok. Vagyis egy ilyenről tudok, a gyerek-téma. Mondtam, hogy a következő öt éven belül még nem szeretnék gyereket vállalni. Ezen ő nagyon berágott akkor, de aztán elfogadta, legalábbis túllépett rajta. Azóta nekem már van gyerekem, neki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!