Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha eddig nem találtam barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig nem találtam barátnőt akkor mennyi az esély, hogy lesz valaha?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és sosem volt barátnőm. Már kezd elmenni a kedvem a keresgetéstől, mert nagyon rég óta próbálkozom, de semmi siker. Kezdem úgy érezni, hogy nem nekem való ez a párkeresés:( Neten próbálkozok ismerkedni. Tudom hogy sokan azt mondják hogy neten nem lehet. De én mivel zárkózott személyiségű vagyok, ezért élőben nem sok lenne az esélyem.

Volt néhány lány akivel irogattam pár napig, és úgy tűnt, hogy ő is érdeklődik irántam. Meg már terveztük, hogy találkozunk erre egyik pillanatról a másikra eltűnt, és nem írt többet, ez 2 hete volt már...

Szerintetek sem fogok így sosem párt találni?

2018. szept. 10. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Járt már így sok ember,de azok akik eltűnnek gyávák.
2018. szept. 10. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:

21 vagy, épp hogy csak felnőtt. Nem is értem, eddig mi lett volna? Elvittél volna fagyizni egy lányt?

A legtöbb ismerősömnek kb ilyen korában lett először kapcsolata, vagy fölötte kicsivel.

Nem értem, miről lennél elkésve.

2018. szept. 10. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

21 vagy, épp hogy csak felnőtt. Nem is értem, eddig mi lett volna? Elvittél volna fagyizni egy lányt?

A legtöbb ismerősömnek kb ilyen korában lett először kapcsolata, vagy fölötte kicsivel.

Nem értem, miről lennél elkésve.

jaj ne gyere már a hülye dumáddal,igen,60 évesen kell elkezdeni nőzni,aha :D mikor már a 14 éves lányoknak van fickója

2018. szept. 10. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Már többször feltetted ezt a kérdést. Komolyan hihetetlen, hogy valaki már 21 évesen temeti magát...
2018. szept. 10. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, a 14 éves kislányok manapság fszra húzatják magukat. Valóban ez lenne a normális?

2018. szept. 10. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
amúgy igen... 14-15 éves lányok ált már nem szüzzek. Sőt van itt már olyan is aki 15-16 évesen szült és kb csak 30km-re lakom pesttől.... Hugom 13 és osztálytársának már pasija van aki 15-16. Nehogy azt hidd még soha nem feküdtek le...
2018. szept. 11. 07:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Írhatnatok nekem is 21 f, Baranya!
2018. szept. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!