Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy valaha lesz párkapcsolatom?
Engem nem érdekel, mit gondolnak erről a kedves férfiak, mikor rendszeresen lelépnek pár hét után, ne csodálkozzanak, hogy már nincs kedvem az ismerkedés elején szexelni. Manapság a nullához közelít azon huszonéves pasik száma, akik párkapcsolatot akarnak, szerelemmel meg mindennel, nem csak szexelgetni egy ideig meg randizgatni aztán szevasz, jöhet a következő. Ebbe nagyon beleuntam, úgyhogy mostantól csak azzal szexelek, akinél már biztos vagyok abban, hogy komolyan akar. Ha ehhez 2 hónap kell, akkor annyit fog várni, vagy keressen mást. Amúgy aki ennyi időt nem bír ki szex nélkül, az nem ember, hanem valami egysejtű :D
21N
Köszi a válaszokat.
Én is így gondolom, de eddig minden pasi az első randin fogdosni akart, úgyhogy rövid úton le is koptattam őket. Akkor szívesen megengedem, hogy egy férfi fogdosson, ha már ismerem és nagyjából egy baráti szinten vagyok vele, csak biztosnak kell lennem abban, hogy egy dugásnál többet akar. Nehezen bízom meg az emberekben, úgyhogy a legtöbben már az ismerkedős résznél lelépnek, mert nem akarok elég hamar szexelni velük. Igazából nem baj, ha emiatt egyedül maradok, a boldogság a célom, nem a párkapcsolat minden áron. Csak azért tettem fel a kérdést, mert ha tényleg úgy van, ahogy itt írják sokan, akkor esélyem sincs és nem is erőlködöm tovább.
Szóval mennyi az esélye, hogy találsz egy normális embert? Mivel ugye.., amit leírtál az a legjobb út nektek.
Elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!