Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy nagyon félénk fiút?

Figyelt kérdés

Én se vagyok az a nagyon rámenős fajta. Könnyebb lenne, ha már történt volna közöttünk valami, de apróbb utalásokon kívül nem volt semmi. Nem találkoztunk még olyan sokszor, amikor találkoztunk az se volt randi, de akkor órákig beszélgettünk. Nem tudom mit kellene csinálnom, nem vagyok a szavak embere, félek csak úgy kimondani, hogy tetszik nekem, de ő is egy félénkebb fiú. Ha ő tesz valami apróbb utalást, akkor pedig zavarba jövök és terelek. És nem is tudom ilyenkor, hogy tényleg akar-e tőlem valamit vagy csak én értem félre azért, mert nekem tetszik.

20l

2018. szept. 10. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Találkozzatok, beszélgessetek többet és jön magától. Vagy ő vagy te lépni fog/fogsz.
2018. szept. 10. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

A félénk konkrétan mit takar? Lehet valójában nem félénk, csak nem akar tőled semmit, te meg konkrét utalásokat teszel. Többször megérinted, meg hasonlóak. Ő reakcióként azt csinálja, hogy ritkábban kommunikál veled, de nem akar bunkó sem lenni, hogy szó szerint lekoptasson. Ezért vette fel a félénkebb, tartózkodóbb stílust. Én így reagálok!

Viszont amikor megkérdezte, hogy lehetne-e több kettőnk közt, akkor terelésképpen azt mondtam, hogy nemrég lett vége a kapcsolatomnak ezért egy időre semmit nem akarok senkitől. Szóval itt is tereltem. Nem bántóan koptattam le! Spíler vagyok na.. :D

2018. szept. 10. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1.Szemkontaktus

2.Mosoly

3.Érintés

Ezt "kell" mindkettōtöknek megtanulni.

2018. szept. 10. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Ha félénk a fiú és bátorítod, ő is előbb-utóbb bátrabb lesz.

Nézz mélyen a szemébe, mosolyogj rá úgy. Érj hozzá, vagy öleld meg. Ezekből a reakciókból le fogod vágni, mi van.

Ha félénk akkor is keresni fogja a társaásgod ezek után, és hamarosan el is mer hívni, nekem elhiheted.

Nemrég én is így találkoztam egy félénk fiúval. Nem értettem miért félénk, mert nagyon helyes volt pedig, szerintem nem tudta még magáról... bezzeg a kevésbé helyes haverja pl erősebben nyomult ott más lányra. Ez a srác aranyos volt, nemközeledett az elején, de lassan fel-feloldódott, ahogy rajtam is látta, hogy tetszik a közelsége. :) Cuki volt.

Szóval nyugi, mutass neki nyitottságot és elérhetőséget, ha tetszel neki erre lépni fog akkor is, ha félénk. ;)

2018. szept. 10. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!