Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábítsak el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy félénk srácot? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon tetszik :) Sajnos ő nagyon félénk és visszahúzódó, ráadásul én is az vagyok. Ritkán találkozunk, de elég jóban vagyunk. Milyen "kis trükköket" tudnátok ajánlani, amivel közelebb kerülhetnék hozzá? :) Nem akarom lerohanni meg leteperni, hanem szép fokozatosan, hogy lassan megkedveljen vagy valami, szóval értitek :) Nagyon kéne pár hasznos tanács :D Ja és még annyit hogy van köztünk egy kicsit nagyobb korkülönbség (egyébként Ő az idősebb)

16/L

2009. okt. 28. 19:08
 1/6 Andrewka ***** válasza:

Attól függ mennyi az a korkülönbség.

22/f

2009. okt. 28. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
20 év fölötti... pontos kort nem szeretnék mondani :)
2009. okt. 28. 19:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Ááá ez most kicsit félreérthető lett XD Szóval a fiú van 20 év fölött, nem a korkülönbség annyi :)
2009. okt. 28. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Az sok, lehet hogy ez divat, de akkor is sok, főleg ha "ritkán találkoztok de jóban vagytok"
2009. okt. 28. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit sok.

Egy 20 év fölötti fiú egyébként se legyen annyira félénk, hogy meg se mer szólítani, meg annyira vak sem, hogy észre se vesz.

De azért megpróbálhatsz közeledni hozzá... legyél egy kicsit bátrabb, mint egyébként szoktál. Hívd el valahova, ahol lehet beszélgetni is.

2009. okt. 28. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem mer megszólítani :D A félénket inkább úgy értem, hogy nehezen nyílik meg az emberek előtt. Én pl. szinte semmit nem tudtam róla(mert ugye nem nagyon beszél nagyobb társaságban), aztán amikor egyszer hazakísért kiderült, hogy egy tök jópofa, viccelődős srác, az egész utat végighülyéskedte :) Szóval azt hiszem, talán kicsit önbizalomhiányos vagy nem is tudom :/
2009. okt. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!