Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz számomra a kapcsolatteremtés nőkkel?
Bárhol felbukkanhat az a csaj. Én onlinén találtam meg a férjem. Szóval ne ess kétségbe. Tudom jól, hogy sok csajjal nehéz ismerkedni. Soknak pasija van, meg gyereke. Akinek meg nincs senkije, az meg másra vágyik.
Lehet te is válogatod a csajokat, kinézetre bomba csaj legyen. :D
Dehogy van minden nő kapcsolatban. Az kéne még. :) Az egy másik kérdés, hogy az igazán jó nők hamar elkelnek, illetve nem sok időt töltenek egyedül két kapcsolat között. Viszont ez még nem jelenti azt, hogy az épp hozzád illő nők ne lennének akár huzamosabb ideig egyedülállók.
Még ha az lenne a gondod, hogy a környezetedben a felhozatal kissé... fura. Akkor inkább megérteném, hisz az már valóban kardinális probléma. De ez amiről beszélsz, csupán elhamarkodott negatív túláltalánosítás.
A helyszínt illetve, menj el táncot tanulni. Hemzsegnek a nők az ilyen helyen, ráadásul könnyen ki lehet fogni egy-két jó társaságot, akikkel aztán eljárhatsz kávézókba, presszókba, klubokba, és megannyi efféle helyre. Érdemes olyan táncot választani, ami páros (társas). Nem kell , hogy táncoslábú légy, sőt különösebb ingerencia sem szükségeltetik a tánctanuláshoz. Fogd fel pusztán múló hóbortnak. Elmész és kipróbálsz valami újat, valami egész mást, mint eddig. Ki tudja, lehet rákapsz. Főleg ha nem száll inadba a bátorságod, nem hagyod félbe néhány alkalom után, mert nem megy... Mintha bárkinek menne egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!