Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon nem bízom a lányokban?
Nem tudom, mi a kérdésed.
Ez egy emberi dolog. Én nő vagyok, és éreztem már így a férfiak iránt. Természetesen nők és férfiak különböznek, de végül is, mindannyian emberek vagyunk. Szerintem inkább így fogd fel, úgy talán könnyebb.
Ne a veszélyt lásd bennük, vagy a rosszat, hanem azt, hogy ugyanolyan emberek, mint te meg én. Te sem vagy tökéletes, és te is okozhatsz csalódást másoknak.
Szerintem próbáld magad lefoglalni más dolgokkal, ártatlan tevékenységekkel, hobbikkal, esetleg nyelvtanulással stb., amitől picit máson pörög az agyad, mint ezeken a gondolatokon.
Akkor startolj a pasikra.
Az írásodból az jön le, hogy homár vagy.
Biztosan nem vagyok meleg!
Nem tudom,hogy nekem milyen pozitív változás történne az életemben ha lenne egy nő az életemben. Az egész párkapcsolatnak csak a hátrányát látom.
Ezt mondom, ember...
Hidd el, nem egy GYK-ra írogató kis szűzre fognak rászállni a gold diggerek.
Sohasem szabad megbízni bennük, Kérdező! Akiben megbízol, az tud a legkönnyebben átvágni. És miért ne tenné? Ha nem bízol meg egyikben sem, csalódás sem érhet.
Kisfiú korában azt hiszi az ember, hogy a töke csak pisilésre való. Öregkorára viszont meg is győződik róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!