Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kavartunk, beszélünk azóta is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavartunk, beszélünk azóta is minden nap, de nem történik semmi konkrét előrelépés. Ő mit gondolhat erről az egészről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akivel jóba lettem egyik lánybarátnőm által. Ő is elég bulizós, mint én. Legelőször is egy buliban találkoztunk, amikor barátnőm elhívta velünk. Utána jó párszor beszélgettünk messengeren, de csak mint haverok. Én nem is gondoltam semmi többre, szerintem ő sem. Aztán az egyik fesztivál előtt írt, hogy egyedül jönne a fesztivál egyik napjára, de mondtam, hogy lehet velünk, szóval jöjjön nyugodtan (mert mi egész hétre mentünk). Aztán nagyon elvoltunk, buliztunk, minden. És már a fesztiválon fogtuk egymás kezét meg ilyesmi, de ennél több nagyon nem történt. Csak mindketten éreztük a vonzódást a másik felé. Nekünk volt szállásunk barátnőmmel Pesten, ketten foglaltuk, a srácnak meg sokat kellett volna utazni, úgyhogy mondtam neki, aludjon nálunk. Így is lett. És hát eléggé összemelegedtünk. Nem feküdtünk le, de ment egymás simizése, összebújva alvás, csók szájra, nyakra, minden. Nagyon jól éreztem magamat vele, de ő is velem. És amin baromira meglepődtem: mikor elment, csókkal köszönt el. Pedig azt hittem, hogy elintéz max két puszival és ennyi.

Ez már 3 hete volt, de azóta is beszélünk messengeren minden nap kivétel nélkül. Találkozni viszont nem találkoztunk, mert vagy ő nem volt otthon vagy én nem, meg az utazás kicsit sok. Én elkezdtem többet érezni iránta, mert szerintem illünk egymáshoz, nagyon jól elvagyunk. De nem tudom, hogy az ő fejében vajon mi zajlik le? Ti kívülállóként hátha jobban látjátok a helyzetet. Egy következő taliból sok kiderülne, nem? Normális válaszokat szeretnék kapni! Köszi a megértést előre is. /L

2018. szept. 4. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha talalkoznatok, akkor sok minden kiderulne, de ha már most egy talalkozot keptelenek vagytok osszehozni, drága stb, akkor egy kapcsolatot hogy szeretnél fenntartani?

A masik pedig, hogy attól hogy ez történt,nem jelenti azt, hogy a srác is akarna tőled valami komolyabbat. Kéznél voltál, és ennyi. Ismerek olyan sracokat, akik hasonloak, mégsem jönnek össze egy lánnyal sem közlük, no meg kerültem olyan szituációba, mint te, többször aludtunk együtt, csók, simogatas ilyenek, de szex nem, de mi minden nap talalkozunk, és úgy teszünk, mintha mi sem tortent volna, max annyi, hogy közvetlen a kapcsolatunk, siman egymashoz érünk, ilyenek, de ez meg a kavarás előtt is megvolt.

L

2018. szept. 4. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!