Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek olyan férfival akinek kevesebb jutott mint nektek?
Nem titkolt tartalma a kérdésnek, hogy olyan lányokhoz szól akiknek van mit a tejbe aprítania, minden értelemben - és olyan pasikról szól, akiknek annyira nem. De ettől még lehetnek jó pasik, és szerethetnek.
Hasonló esettel találkoztam, egy fiatal párnál. Egy lány akinek nem csak jó háttere volt, de maximálisan jó munkahelye, már már jó pozíciója is. Míg a fiúnak akkor nem igazán. nem volt jó hátországa, anyagilag legalább is nem élt luxusban noha nem is az utcán. És az igazsághoz hozzá tartozik, hogy akkor épp egyetemen tanult az utolsó éveiben. És megdöbbentő tény, hogy amikor szakítottak az Ő döntése volt, mintha nem is érdekelte volna hogy előnyös száméra a kapcsolat.
Ti lányok akár gyakorlatban akár elméletben vagytok így összejönnétek valakivel így ha szeretitek? Vagy mindenképp bizalmatlanok lennétek?
En kizarolag azzal jovok ossze,akit testileg es szemelyisegre izgatonak,vonzonak tartok. Az anyagi hatteret nem nezem. Altalaban minel jobb hattere van vkinek,annal kevesbe torodik a testevel es annal idosebb,ami nalam behozhatatlan hatrany. Szoval en fiatal fiukkal kezdek. A szeretetem ,erzeseim es bizalmam nem anyagiakon alapszik.
N
Összejöttem egy ilyen férfival, mostmár a férjem. Amikor összeköltöztünk, és közös lett a kassza, meglepődött. Majdnem kétszer annyit keresek, mint Ő. Őt ez nagyon zavarta, jóval kevesebbet kezdett el költeni, és többet tett a megtakarításunkhoz. Ez addig fajult, hogy szinte megszűnt a közös kassza, saját fizujából akart fizetni mindent. Étterem, mozi, albérlet, rezsi, nagybevásárlás. Magának új ruhát nem mert venni. Amikor ezt úgymond észrevettem, eléggé összevesztünk. Akkor elmondta, hogy őt ez nagyon megviseli, mert mi lesz, ha lesz babánk, hogy tart el minket?...
Amióta ezt megbeszéltük, azóta újra nagyon jó a kapcsolatunk. Annyira, hogy jön a baba is pár hét múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!