Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nem igazságtalan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem igazságtalan, hogy a lányok többségének 20-30 kérője is akad minimum kb 25 éves koráig, rengeteg fiúnak pedig egy randi sem jön össze ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 18:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
23%

Épp ez az #30, hogy nem. Nekünk lejjebb kell adni, mert már a velünk egy szinten lévőknek is nagyok az igényeik. Tehát választhatunk: vagy beérjük kényszerből egy tőlünk sokkal rosszabbal, vagy MGTOW. Harmadik lehetőség nincs.

Szokták itt erőltetni ezt a kaszt-elméletet, hogy mindenki a saját szintjén keresgéljen. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha oda-vissza működne, de sajnos nem. Ha azt nézzük, hogy nektek sokkal nagyobb a felvevőpiacotok, jobb helyzetben vagytok. 10 fajta süteményből biztosan lelni egy olyat, ami legalább kicsit ízlik. 0 fajta süteményből viszont nemhogy válogatni nem tudsz, de éhes is maradsz.

Aztán ott van az a probléma is, hogy manapság már a párkapcsolatokat is lehet forintosítani. Csomóan nem is szerelemből vagy vonzódásból választanak társat, hanem gazdasági okokból. Ne csodálkozz, ha ennyi a rossz házas meg az egymást maró-gyűlölő kényszerpárocska.

2018. szept. 2. 21:39
 32/36 anonim ***** válasza:

"Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi a nőt - a nő a férfit." - Karinthy Frigyes

Szerintem mindkettő nemnek igaza van. Persze sokkal könnyebb a másikat hibáztatni. Ezért kéne inkább a belső szépség alapján dönteni, mert akármilyen szép/helyes az illető egy rossz belső mindenkit megcsúnyít. A kérdésre válaszolva pedig igen ez nem fer de gondolj a lányok helyébe. A legtöbb csak egy normális kapcsolatot akar de sorakoznak náluk az olyanok akik max csak arra kellenének nekik.

2018. szept. 2. 22:45
 33/36 anonim ***** válasza:
64%
Nem veszitek észre, hogy ez egyáltalán nem így van, csak egymást etetitek ezzel a dumával? Úgy látom, nem. Ez csak egy hülye elmélet, amit ugyanaz az 5-10 gyakoris felhasználó terjeszt, de a való életben ez közel sincs így. Az sem igaz, hogy egy lánynak 20-30 kérője lenne, és az sem minden esetben, hogy a lányok csak úgy kedvükre válogathatnak... Most végiggondoltam az összes lány ismerősömet, és egyedül egy barátnőm van, akinek még ennél is több udvarlója van/volt, de az összes többinek 1-2, vagy éppen 0. Egyébként ki számít kérőnek? Aki kapcsolatot szeretne, vagy az is, aki csak szexet? Mert ha csak a kapcsolat, akkor nálam ez a szám 0, ha a szex is, akkor 1. Egyébként 20 éves vagyok. Ja, és ne higyjétek azt, hogy a lányokat nem szokták visszautasítani, mert igenis szokták. Én pl egész életemben csak azt kaptam, de ne értsetek félre, veletek ellentétben én nem sajnáltatni próbálom magam, csak a tényeket közlöm. Sőt, hogy fokozzam a dolgot, életem legfájdalmasabb szerelmi bánata már több, mint egy éve tart, és mivel itt nagyon sokan felszínesek, leírom, hogy a fiú, akit szeretek, egyáltalán nem jön be külsőre, egy gyenge 4/10 szerintem (és egyébként a legtöbb ismerősöm szerint is... na nem pontrendszerben beszéltünk erről, csak mindenki csodálkozik, hogy mit szeretek benne, amikor nem is néz ki jól, és szerintük még belülről is elviselhetetlen). Szóval igen, egy 4/10-es fiú is megteheti, hogy visszautasít valakit, akinek lyuk van a lába között.
2018. szept. 3. 02:49
 34/36 anonim ***** válasza:
57%
#33, pontosan annyi éves vagyok, amekkora a válaszod száma. Még azelőtt a bőrömön tapasztaltam ezeket a "kamu dumákat", mielőtt egyáltalán létrejött volna a Gyakorikérdések. Sajnos igazat mondanak. Ha akkor lett volna GYK, rengeteg csalódást megspórolhattam volna. Egy anonim oldalon egyébként is mi értelme kammantani?
2018. szept. 3. 03:08
 35/36 anonim ***** válasza:
#34 akkor itt mindenki igazat mond?
2018. szept. 3. 03:41
 36/36 anonim ***** válasza:
#35, ha ugyanazt a szamárlétrát járta végig, mint én, akkor bizony igaza van. Pár ilyen kérdésnél kis híján beírtam, hogy "Te! Én ismerem azt a csajt!"
2018. szept. 3. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!