Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nem igazságtalan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem igazságtalan, hogy a lányok többségének 20-30 kérője is akad minimum kb 25 éves koráig, rengeteg fiúnak pedig egy randi sem jön össze ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 18:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
88%
"még nem lesz kevésbé igaz." Ja egyetemes igazságként tálalni valami négy fal között, filmek hatására kitalált dolgot.
2018. szept. 2. 18:26
 12/36 anonim ***** válasza:
84%

Azt kihagytad, hogy általában az a 20-30 kérő még megtalál 20-30 másik lányt is ugyanazzal a szöveggel...

A másik dolog meg az, hogy nem minden lánynak van ennyi kérője, főleg nem egyszerre. Azt szintén kihagytad, hogy ebből mennyi az olyan, aki csak szexet akar.

Azt se mondd, hogy kimész az utcára és nem látsz egyetlen egy átlagos srácot sem barátnővel, mert bizony rengeteg átlagosnak számító srácnak van barátnője.

2018. szept. 2. 18:27
 13/36 anonim ***** válasza:
91%

Minden kelendo lany elvisz egy fiut! Ha az elmeleted igaz, akkor sokkal tobb fiu van mint lany es ezert alakult igy. Vagy a kelendo lanyok mind facerak?

Hulyeseg hogy tobb a kelendo lany mint a fiu. Logikatlan!

2018. szept. 2. 18:31
 14/36 A kérdező kommentje:

Görgessetek csak lejjeb ebben a kategóriában.

"Udvarolnak, flörtölünk, kapnak visszajelzest és tényleg jól elvagyunk. Van fizikai kontaktus, egy csomoszor lenne lehetöseg a csókra is, de végül általában nem teszik meg. Hogy egy arányt mondjak, 20-ból kb 5-6 fiú csókolt meg eddig. Mi a gond? Látnom, hogy ok is akarnák, de mégsem."

Akkor csak nem az én agyszüleményem, hogy ha egy átlag, gyk-ra írogató fiatal lánynak is simán összejött már 20 randi és ebben nincsenek benne azok a prbálkozások, ahol még randira sem ment el az illető fiúval.

2018. szept. 2. 18:32
 15/36 anonim ***** válasza:
80%
20 randi már nekem is simán összejött, pedig nem vagyok kelendő fiú. :)
2018. szept. 2. 18:43
 16/36 A kérdező kommentje:

Adott mondjuk 1000 fiú és 1000 lány.

Az 1000 lányból 800nak volt min. 20 udvarlója 25 éves koráig. Tegyük fel, hogy mind a 800nak ki is alakult kapcsolata, hosszabb, rövidebb, alkalmi mindegy.

Az 1000 fiúból 950 udvarol lányoknak. De közülük mondjuk csak 600nak jött össze bármilyen kapcsolat. Ez a 600 fiú került kapcsolatba a 800 lánnyal, egyes fiúk akár 5-10 lányon is "végigmentek". Emiatt a 600 fiúból 200nak mondjuk csak egy vagy két csajjal jött össze egy alkalmi vagy rövid párkapcsolat.

Érted már?

1000 fiúból 350nek nincs egyáltalán semmi, 200nak pedig mondjuk 10 elutasítás mellett 1-2 kisebb siker.

Aztán ezzel szemben 1000 lányból 200nak nincs semmi, a többi 800 pedig válogathat.

2018. szept. 2. 18:45
 17/36 anonim ***** válasza:
77%
Hát nemtom, én férfiként úgy gondolom, hogy annál a semmi is sokkal jobb, mintha 20-30 kéretlen alak lihegne a nyakadba. Szóval én örülök neki, hogy magam hódíthatok kedvemre, én választhatom meg, hogy kihez megyek oda és kihez nem, még ha ez sokszor sikertelenül is zajlik.
2018. szept. 2. 18:48
 18/36 anonim ***** válasza:
9%

Sajnos az. Ezért mondom, hogy a lányok monopolhelyzetben vannak párkapcsolat terén.

Rozika a Béből akkor is kap napi 10 levelet társkeresőn, ha ő maga egyet se ír meg. Átlag Ádám viszont hiába ír meg 1000 levelet is hetente, örülhet, ha évente egyszer választ kap, hogy "bocsikaaa, nem egymást keressük"...

Ezek a tények, lehet velük vitatkozni, csak nem érdemes.

2018. szept. 2. 18:54
 19/36 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem is igazságtalan,ilyen az élet. Kár hogy nem lehet törvény által szigorítani az ilyesmit. Egyből normalitás lenne.
2018. szept. 2. 18:54
 20/36 peca1000 ***** válasza:
88%

Nem igazságtalan.

Nem a top csajokat kéne körbeugrálni, hanem vannak átlagosok, csúnyák is.

Ott lenne esélyed, és az álmodozó inceleknek is.

41 ffi

2018. szept. 2. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!