Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megkérdezzem tőle, hogy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezzem tőle, hogy miért nem őszinte velem?

Figyelt kérdés

Röviden, megismertem egy lányt egy hónapja. Megvólt a csók is meg a közös program tervezgetése is. Kb. egy hete kezdett semmibe venni, gondolom talált jobbat vagy csak nem én vagyok neki az igazi...mittomén, nem mondja (valójában az ő baja). Habár én észrevettem ezt mégis állandóan irogatok neki azt várván, hogy kimondja, hogy hagyjam békén. Már több mint egy hét telt el és még nem akarja kimondani, inkább játsza a lerázósat. Azon gondolkodok, hogy szóljak neki, hogy vegye észre magát vagy inkább ne keressem és hagyjam annyiba az egészet.

Ezt inkább azért csinálnám mert állandóan azt hangoztatta, hogy ő egy érett nő és érett férfit akar. Tudom, az én viselkedésem sem a legérettebb jelenleg de szeretném ha észrevenné magát, mivel ez a durcáskodás nem nőhöz illő.

Nem mondom, hogy számomra már 100%-osan közömbös a lány de pár nap alatt majdnem túltettem magam rajta. Inkább az elutasítás zavart és nem a tény, hogy ő már nincs az életemben.

2018. aug. 31. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
A tini kapcsolatok pár modullal lejjebb.
2018. aug. 31. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Ijesztően nyomulós vagy. Csoda, hogy még válaszol.

Ha valakinek feltűnik, hogy a másik elutasító akkor mire való ez a viselkedés? Ne mondd már, hogy azért zaklatod, hogy kimondja...

2018. szept. 1. 00:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Miert lennek nyomulos? Miert olyan nagy dolog az oszinteseg? Ha az elejen nem toltottunk volna annyi idot egyutt, ha az elejetol fogva igy bant volna velem es en meg irogatnek neki akkor igen, en is nyomulasnak mondanam. De igy szo nelkul lelepni alattomossag. Siman mondhatna, hogy "hejj mar nem akarok toled semmit, ne talalkozzunk tobbet mert..." es megertem.
2018. szept. 1. 05:21
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A nők genetikailag képtelenek az őszinteségre.
2018. szept. 1. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonlóan viselkedik velem pár hete a 30-on túli párom, akivel szintén nem élünk együtt. Pedig ő a férfi. Kérdezdd meg, hátha nem azt a választ kapod, hogy nincs semmi baj, csak más dolgaid vannak.
2018. szept. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!