Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem tőle, hogy miért nem őszinte velem?
Röviden, megismertem egy lányt egy hónapja. Megvólt a csók is meg a közös program tervezgetése is. Kb. egy hete kezdett semmibe venni, gondolom talált jobbat vagy csak nem én vagyok neki az igazi...mittomén, nem mondja (valójában az ő baja). Habár én észrevettem ezt mégis állandóan irogatok neki azt várván, hogy kimondja, hogy hagyjam békén. Már több mint egy hét telt el és még nem akarja kimondani, inkább játsza a lerázósat. Azon gondolkodok, hogy szóljak neki, hogy vegye észre magát vagy inkább ne keressem és hagyjam annyiba az egészet.
Ezt inkább azért csinálnám mert állandóan azt hangoztatta, hogy ő egy érett nő és érett férfit akar. Tudom, az én viselkedésem sem a legérettebb jelenleg de szeretném ha észrevenné magát, mivel ez a durcáskodás nem nőhöz illő.
Nem mondom, hogy számomra már 100%-osan közömbös a lány de pár nap alatt majdnem túltettem magam rajta. Inkább az elutasítás zavart és nem a tény, hogy ő már nincs az életemben.
Ijesztően nyomulós vagy. Csoda, hogy még válaszol.
Ha valakinek feltűnik, hogy a másik elutasító akkor mire való ez a viselkedés? Ne mondd már, hogy azért zaklatod, hogy kimondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!