Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges őszinte, elvárásmentes kapcsolatot kialakítani 45 felett egy nőnek?
" Minőségi együttlétek, kölcsönös tisztelet, alapvető értékrendek betartásával. Most őszintén? Élnek még ilyen férfiak?" --- neked is vannak elvárásaid, a pasinak meg ne legyenek?!
Kettős mérce fel van állítva nálad is....
Fiatal korom ellenére sosem kaptam negatív jelzőt nőktől. Én nem szégyenlem azt amim van, teszek érte, hogy jobb legyen.
Csak sajnos, a hozzád hasonló nőknek (korban értem) nem kellek, ezt már többen is kijelentették. Egyhangúan és ugyan azt a szövegmintát, mintha összebeszéltek volna, hogy “Mi lenne 5-10 év múlva?” “Jön egy feszes bőrű, fiatal kiscsaj és elmar tőlem” “Mit szólna a családod?”
Ezekbe egy idő után bele lehet fáradni.
Élnek, igen. Hidd el nekem, vannak ilyen férfiak.
Csak mi nők, nehezen vesszük észre. Sok előítéletet ráhúzunk a másikra. Én 43 évesen egy kisgyerekkel 5 év után találtam meg z igazit. Addig pedig kaptam a pofonokat. Aztán átírtam azt a bizonyos elvárás listát ( őszintén.. igen van listánk!) és megváltoztattam a hozzáállásomat. Már nem akartam megfelelni, önmagam akartam lenni, akinek tetszik tetszik alapon. Nem játszottam meg magam, nem mutattam másnak megam, elmondtam a sérelmeimet. és igen, a bugyit se vettem le még a 3. randin sem. És randiztam többször, megerősítem, sok férfi igenis udvariak, küzdeni akar egy nőért (most a 40+ korosztályról van szó) udvarolni akar, mert ezzel kap is. Tiszteletet, érzelmet, kedvességet és nem a bugyidban akar rögtön matatni, mert tudja, hogy így nagyobb esélye van rá. Én azt mondom igen, vannak, nem is kevesen. Meg kell becsülni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!