Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 200 ezer forintos fizetéssel már pénzes, gazdag pasinak számítok Budapesten?
Én is többet keresek, és igen nettóban + juttatások ;) Én is az általam említett országrészben lakom, azért is írtam, amit írtam.
Budapesten 200-zal max. átlag lehetsz. Egy vidéki kisvárosban vagy inkább faluban már mezőzhetsz, hogy "gazdag" vagy. Budapesten körberöhögnek ilyen összeggel, lúzerkém.
31/N
Nekem a levonások tesznek ki ennyit kb...
Albérletet fizetek, lakás törlesztést, gyereket tartok el, élek, és még megtakarításra is futja.
Nade miért is számít ez?
33/F
Szégyellném, ha ennyit keresnék havonta sem a családomat sem a lakásomat nem tud el, illetve fenntartani! Ne érts félre én se vagyok pénzes, de azért 200nál többet keresek, ellenben a 300at nem vagy nagyon nehezen érem el! Elmennék másodállást vállalni, de inkább kicsit kevesebbet engedek meg magamnak, hogy a családommal (párom, gyermekem) lehessek!
24F
#22 nem minden nő szereti az értelmetlen ajándékokat
Én utalok bárkitől is ajándékot kapni , nem szeretem ha bárki bármit is költ ram
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!