Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyngers35 kérdése:
Mi a véleményetek, tapasztalatotok a CUPYDO társkeresővel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Régóta vagyok szingli, gondoltam kipróbálok egy netes társkeresőt. Ránézésre szimpi az oldal. Elég sokat dolgozok, kevés az időm, ezért gondoltam netes társkeresőre.2018. aug. 30. 02:57
11/17 overthemoon válasza:
Naja egy társkereső oldalon legalább ha beszélgetsz valakivel pár napot, minimálisan le tudod szűrni, hogy mennyire értelmes, mik a céljai az életben stb...
12/17 A kérdező kommentje:
Beregisztráltam, ha tagságot fizetek akkor ez automatikusan újra le fog vonódni utána a lejártakor?
2018. aug. 30. 03:46
13/17 overthemoon válasza:
Nem. Náluk úgy van, hogy ha pl 1 hónapos tagságot veszel, akkor az 1 hónap után lejár, nem hosszabbodik meg automatikusan. Ha úgy döntesz, hogy újítasz vagy hosszabbítasz azt mindig neked kell kezdeményezni.
14/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2018. aug. 30. 03:51
15/17 anonim válasza:
Napfényben ehh? Nem kéne bébászcsizni, aztán akkor jobban tudsz összpontosítani ;)
32/f
16/17 anonim válasza:
A csajokespasik alias oldala, természetesen különböző adatbázissal, hogy 1 balek akár mindkettőre is előfizessen.
Elhagyott profilok, kamuprofilok botokkal, animátorokkal.
17/17 anonim válasza:
Lehet règi a kérdès, de az utolsó vàlaszoló mondja jól.
Mert míg nem fizetsz be, küldik a csajok nevèben a kedvelèseket, megtekintèseket, majd èrdekesmód ha befizetsz, utàna hiàba irtàl ezeknek a csajoknak, semmi reakció...kamu az egèsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!