Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lyngers35 kérdése:

Mi a véleményetek, tapasztalatotok a CUPYDO társkeresővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Régóta vagyok szingli, gondoltam kipróbálok egy netes társkeresőt. Ránézésre szimpi az oldal. Elég sokat dolgozok, kevés az időm, ezért gondoltam netes társkeresőre.
2018. aug. 30. 02:57
1 2
 11/17 overthemoon válasza:
Naja egy társkereső oldalon legalább ha beszélgetsz valakivel pár napot, minimálisan le tudod szűrni, hogy mennyire értelmes, mik a céljai az életben stb...
2018. aug. 30. 03:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Beregisztráltam, ha tagságot fizetek akkor ez automatikusan újra le fog vonódni utána a lejártakor?
2018. aug. 30. 03:46
 13/17 overthemoon válasza:
Nem. Náluk úgy van, hogy ha pl 1 hónapos tagságot veszel, akkor az 1 hónap után lejár, nem hosszabbodik meg automatikusan. Ha úgy döntesz, hogy újítasz vagy hosszabbítasz azt mindig neked kell kezdeményezni.
2018. aug. 30. 03:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2018. aug. 30. 03:51
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Napfényben ehh? Nem kéne bébászcsizni, aztán akkor jobban tudsz összpontosítani ;)

32/f

2018. aug. 30. 04:55
 16/17 anonim ***** válasza:

A csajokespasik alias oldala, természetesen különböző adatbázissal, hogy 1 balek akár mindkettőre is előfizessen.

Elhagyott profilok, kamuprofilok botokkal, animátorokkal.

2018. aug. 30. 07:35
 17/17 anonim válasza:

Lehet règi a kérdès, de az utolsó vàlaszoló mondja jól.

Mert míg nem fizetsz be, küldik a csajok nevèben a kedvelèseket, megtekintèseket, majd èrdekesmód ha befizetsz, utàna hiàba irtàl ezeknek a csajoknak, semmi reakció...kamu az egèsz

2022. júl. 31. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!