Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti férfiak! Titeket nem idegesít, hogy rengeteg külföldi pasi jár ide lenyúlni a csajokat?
Nem érzitek ettől sokkal nehezebbnek a társkeresést, hogy itt van állandóan egy ilyen 100-200 ezer férfi külföldről, akik biztos konkurenciát jelentenek? (A kérdés azért szól elsősorban budapestieknek, mert bár vidéki nagyvárosokban is vannak külföldiek, de elenyésző számmal ahhoz képest, hogy itt mi folyik az utóbbi években...)
Sajnos az utóbbi években elterjedt Budapestről, hogy milyen könnyen szerez nőt itt magának egy külföldi férfi alkalmi kalandra vagy akár hosszútávra is ki tudja vinni innen, és ami még szomorúbb, hogy van is benne igazság. Sajnos legénybúcsú főváros lettünk, a turisták zöme férfi, aki dugni jön. Bár ez nem azt jelenti, hogy minden egyes külföldinek jut nő, mert voltam én nemrég egy belvárosi szórakozóhelyen, ahol 80% férfi volt és annak kb. 90%-a külföldi, és hát ilyen arányokkal, matematikailag nem minden férfinak jut nő aznap estére. Mondtam is egy dagi skót pasinak, angolul persze, hogy "hejj... skót koma, hiába jöttél Kelet-Európába, ilyen külsővel itt sem csajozol be :D" Mind1, ez jól esett.. :D
De összességében amúgy siralmas ez az egész. Ti nem érzitek ennek a következményeit, hogy sokkal nehezebb egy magyar pasinak a társkeresés Budapesten, a felborult arányok és a sok konkurencia miatt?
Valaki írja már le, hol van az a 100-200ezer külföldi pasi, aki csajozni akar :D
5 évet éltem Pesten, útbaigazítást kérő középkorú-idősödő párokon kívül soha nem szólított meg idegen külföldi.
Szóval vagy ordas kamu, vagy csak én vagyok bűn ronda, amin meg csodálkoznék, mert magyar pasik hébe-hóba azért bepróbálkoznak.
Te meg elég undoknak tűnsz, hogy ismeretleneket oltogatsz. Nem hiszem, hogy a "konkurencia" miatt nem találsz nőt.
Lenyuljak???? Talan az osszes magyar no a magyar ferfiake?
Mindenki azzal jon ossze akivel akar.
Te is mehetnel pl oroszorszagba vagy pl ukrajnaba csajozni. Te ukrajnaban meno europainak szamitassz mert jobban elsz mint ok , az EUban vagy es tudod keresni a sok eurot Nemetorszagban, mikozben ok Lengyelorszagba mennek at dolgozni ami ugyan olyan szar helyzetben van mint Magyarorszag.
Nekem amerikai felesegem van de nem neznek ram rossz szemmel emiatt az amerikaiak mert engem valasztott egy amerikai ferfi helyett.
Amugy meg ha a skotok ide jonnek csajozni akkor ezek te meg mehetnel oda csajozni mikozben a skot csavok Magyarorszagon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!