Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti férfiak! Titeket nem idegesít, hogy rengeteg külföldi pasi jár ide lenyúlni a csajokat?
Nem érzitek ettől sokkal nehezebbnek a társkeresést, hogy itt van állandóan egy ilyen 100-200 ezer férfi külföldről, akik biztos konkurenciát jelentenek? (A kérdés azért szól elsősorban budapestieknek, mert bár vidéki nagyvárosokban is vannak külföldiek, de elenyésző számmal ahhoz képest, hogy itt mi folyik az utóbbi években...)
Sajnos az utóbbi években elterjedt Budapestről, hogy milyen könnyen szerez nőt itt magának egy külföldi férfi alkalmi kalandra vagy akár hosszútávra is ki tudja vinni innen, és ami még szomorúbb, hogy van is benne igazság. Sajnos legénybúcsú főváros lettünk, a turisták zöme férfi, aki dugni jön. Bár ez nem azt jelenti, hogy minden egyes külföldinek jut nő, mert voltam én nemrég egy belvárosi szórakozóhelyen, ahol 80% férfi volt és annak kb. 90%-a külföldi, és hát ilyen arányokkal, matematikailag nem minden férfinak jut nő aznap estére. Mondtam is egy dagi skót pasinak, angolul persze, hogy "hejj... skót koma, hiába jöttél Kelet-Európába, ilyen külsővel itt sem csajozol be :D" Mind1, ez jól esett.. :D
De összességében amúgy siralmas ez az egész. Ti nem érzitek ennek a következményeit, hogy sokkal nehezebb egy magyar pasinak a társkeresés Budapesten, a felborult arányok és a sok konkurencia miatt?
Kedves válaszolók, ne törjétek magatokat. A kérdező csak azt hall és ért meg a hozzászólásaitokból, amit akar.
Az első néhány válaszoló felhívta a kérdező figyelmét a saját felelősségére a magányáért. Erre, mivel nem tudott érdemben, ugyanakkor arcvesztés nélkül reagálni, beleköt a többi válasz a sztori szempontjából lényegtelen részleteibe.
Menthetetlen. Nem érdemes leütést pazarolni rá.
Nagyon jo vagy :DD Amugy mennyibol ertelmesebb az a teoriad kerdezo, hogy dugasert jonnek ide? Egy prosti olcsobban jon ki Angliaban, mint 1 het Budapesten, hogy TALAN megfektetnek 1-2 lanyt.
Az egyik kommentelo pedig csak ravilagitott par dologra, hogy peldat adjon ra, mennyivel olcsobb MO-n. En is csak azert jarogatok neha MO-ra, mert olcsobban jovok ki egy-egy dolgot ott elintezni. Miert ne tennem, ha egyes szolgaltatasok ara 30%a az itteninek?
Csak még mindig nem kaptam magyarázatot arra, hogy ha szép a város miért nem a Gellért-hegyet fotózzák a nyugati bulihuszár turisták? A 7. kerületre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szép. Továbbá, ha nincs 10 fontjuk ételre, hogy Nagy Britanniában jól lakjanak egy étteremben, akkor miért nem spórolnak inkább a repülőjegyen?
Bizony, nem azért lett "kedvelt" város Budapest mert szép és nem azért mert olcsó, mert már nagyon is drága, hanem azért mert elterjedt, hogy az itteni nők elájulnak egy külföldi pasitól, és csúszik a bugyi egyből.
Őszintén? Már nem érdekel. Megszoktam ezt, sokszor tapasztaltam hasonlót,mikor beültünk egy-két helyre ismerősökkel.
Haverom teljesen normálisan nézett is ki, kulturáltan odament egy csajhoz, és mit kapott? Őt ne hívja meg senki semmire,és amúgy is minek ment oda hozzá,meg mit képzel...
Eltelt 10 perc.
Odament hozzá egy külföldi srác,és érdekes módon ő már meghívhatta bármire,és vele kedves volt a csaj. Ugye milyen véletlenek vannak?
A másik sztori, lementünk strandra nemrég, 3 olyan csaj volt,aki velem egykorú nagyjából ott. Az egyik közel volt hozzánk,így azt hallottam. Mi volt a kombináció? Magyar csaj,angol srác.
Aztán elindultam a büfé felé, előttem állt a másik csaj,a barátjával természetesen.Ugyanaz volt, külföldi srác,magyar csaj.
Aztán mentem be a vízbe, a 3. csaj teljesen véletlenül ugye, magyar volt, a barátja külföldi.
Na mondom ilyen nem létezik...
Nem külföldi frekventált hely,nincsen ott semmi extra ahol voltunk. És onnan tudom ezeket,mert hallottam.
1. Közel voltak hozzánk, a csaj magyarul beszélt a családjával,a barátjával angolul.
2.A magyar csaj az eladóval magyarul,barátjával angolul beszélt csak.
3. Ugyanaz,mint az első.Családjával magyarul,barátjával csak angolul beszélt.
Nos innentől fogva nincs több kérdésem.
Lehetne még sorolni,mennyi ilyennel találkoztam.
Egyet még megemlítenék. Amikor ismerősi körben voltunk vegyesen srácok és csajok, az idilli kép bejött nagyon hamar.
Mi történt?
Ott voltunk elég sokan magyar srácok,akik nem születtünk jóképűnek,de értelmes és igényes emberekről beszélek.
A magyar csajok egytől egyig annak az egyetlen egy srácnak nyaliztak,aki az a tipikus jóképű gyerek, és azt láttad,hogy 2 percenként mentek oda felváltva hozzá.Majd nekünk is,illetve előttünk is azt magyarázták,hogy milyen jóképű az a gyerek.
Hozzánk kb. alig vagy nem is szóltak, és ha beszélgetni! akartunk velük, max. 1-2 szavas választ adtak,vagy elküldtek a búsba.
Azzal a gyerekkel, mosolyogva,szájtátva beszélgettek hosszú időn keresztül.
Szóval jegyezze meg mindenki, ha férfi vagy,csak akkor van esélyed,ha jóképűnek születtél. Egyéb esetben bármit csinálhatsz, a nőket nem fogod érdekelni egyetlen percig sem... ez a keserű valóság.
27/F
Na ja, 200 ezer külföldi férfi :D
Igaza van az előttem lévőknek, te egy balek vagym
Legjobb, hogy öt perce még a nőhiány volt a baj. Kikhez jönnek akkor a külföldiek ha mindenki foglalt? Magunkat ismerve akkor napi 5-6000 angolt biztos hamvasztanánk a főváros körül.
Érdekes, nekem szingli, egyszerű, magyar, diplomátlan emberként nem kell nő, mégis lenne esélyem kb 30-nál most is.
És igen, biztos egy adonisz vagyok, vagy csak megtanítottak viselkedni.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!