Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság csak kocsi, lakhely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság csak kocsi, lakhely és fizetés függvénye, hogy lehet-e egy férfinak barátnője?

Figyelt kérdés

2018. aug. 28. 17:51
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
83%

#30 Félreértés ne essék, nem akarok általánosítani. Nyílván vannak olyan emberek, akiknek ezek egyáltalán nem számítanak.

Csak nem tudom, hogy miért nõkre szegezõdik a kérdés, mintha csak értük lenne mindez. Sokan inkább társadalmi nyomásként élik meg. Nem csak nõk ítélik meg, hogy milyen pozicióm van, hanem akár a rokonaim is lenézhetnek emiatt, vagy bármelyik anyagiasabb ismerõsöm.

2018. szept. 4. 10:08
 32/56 anonim ***** válasza:
71%

De unom már az ilyen kibszott szánalmas rohadt kérdéseket.

Az összes ember egy szánalom aki ilyen kérdést feltesz és remelem orokke no nélkül rohad meg!!!!!!

2018. szept. 4. 10:40
 33/56 anonim ***** válasza:
20%
Lássunk egy olyan értelmes választ amit nekem szoktak az itteniek nyomatni:Nem ri.bancokkal kell randizni.Még rám mondták hogy gátlástalan vagyok ti meg ilyen nőkkel randiztok szégyen vagy kérdező a cafkákkal együtt akikkel randiztál.
2018. szept. 4. 12:27
 34/56 anonim ***** válasza:
18%

#32 te amúgy normálisnak tartod magad? Bőven akad nő, akire igaz a fenti megállapítás. De gondolom te megint csak az ellentábort gulágosítanád. Csodálatos...tetrótól tanultál érvelni?

Magyarország, én így szeretlek!!!

2018. szept. 4. 14:57
 35/56 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező! Iskolás éveid alatt voltak baratnőid ? Ha akkor sem akko nem az anyagi helyzetet a bibi!
2018. szept. 4. 15:06
 36/56 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ezek megvannak, de ez nincs az arcomra írva. Viszont mégis levegő vagyok a szemükben és az is maradok, de már lexarom. :D F
2018. szept. 4. 20:37
 37/56 anonim ***** válasza:
39%

34#

Normális vagyok képzeld csak rohadt siralmasak és szanalmasak ezek a kérdések.

Állandóan feltesz valaki ilyen kérdést, de le merem fogadni hogy akik felteszik azok vagy nagyon csúnyák ,vagy autisták, vagy személyiség zavarosak, vagy bipolarisak stb stb.

Attól hogy felteszik az ilyen nyomorekok ezeket a kérdéseket NEM LESZ JOBB, igen tisztába vagyok vele hogy vannak ilyenek.

A nők is kitesznek néha olyan kérdéseket hogy “jaj a férfiaknak csak a pláza cica nagymellu nők kellenek”

Azok a nők is szanalmasak akik ilyet ki irnak.

Mer attól hogy állandóan sajnaltatjak magukat meg ki irnak ilyeneket meg lelkinek uzibe, nem lesz jobb.

Igen a nők nagy részének olyan kell akinek van pénze, lakása,kocsija

Én nem eszerint választok magamnak, mer ezeket együtt is meglehet valósítani, nekem inkább annyi a lényeg ne legyen ronda, igénytelen, pszichopata, mentálisan beteg stb, és munkanélküli(léhűtő aki dolgozni se akar).

Mellesleg meg akik a pláza cicákra hajtanak csak a fullos kell nekik, azok meg is érdemlik hogy velük is csak azért álljanak le mert van lakásuk stb.

2018. szept. 6. 13:39
 38/56 anonim ***** válasza:
29%

#37, ha ennyire felhúznak ezek a kérdések, minek olvasod őket? Mazochista vagy?

Inkább örülj neki, hogy hozzájuk képest mennyivel jobb helyzetben vagy.

Na, de legalább már eljutottunk odáig, hogy a nők nagy részének kell a pénz és a lakás, ezt idáig egyikük se ismerte be, csak jó nagyokat kamuzott.

2018. szept. 6. 14:55
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Végig szoktam olvasni a kérdéseket mikor elkezdem olvasni nemtudom előre hogy erről fog valaki kérdezni:D
2018. szept. 6. 15:05
 40/56 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy egyszer sikerül meggazdagodnom, és akkor százával fognak bepróbálkozni nálam a nők. :)
2018. szept. 6. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!