Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek a macsós mexikói fickók jönnek be, vagy az árja faj?
Gerardo_gabriel -t értem mexikói fickónak az árját pedig mindenki tudja: magas, szőke, kék szem.
Melyik vonz titeket jobban. Köszi!
Csak mondom, hogy Mexikóban az átlag férfi magasság 169 cm, (Magyarországon 178 cm). Az átlagfizetés Mexikóban még kevesebb mint a magyar átlagfizetés, ami már lassan afrikai szintű.
Mégis ki a francnak kellene egy koszos kis barna mexikói? Nem mindenki Antonio Banderas... sőt valami iszonyú ott a helyzet pasik terén. A mexikói nők viszont szépek, az USA-ban nagy is rájuk a "kereslet" az amerikai pasik részéről.
Nekem mindegy :)
Semmi baj a szöszikkel
Szerintem a kérdező se konkrétan a mexikóiakra volt kíváncsi, hanem a latinosabb pasikra.
Spanyol pasik nagyon szexik, barna haj, barna bőr, barna szem. A kék szem nekem még elmegy, de csak sötét hajjal. Az a legritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!