Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön vannak valóban párt kereső férfiak?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem szoktam társkeresőn ismerkedni,de az utóbbi időben kíváncsiságból regisztráltam. Sajnos azt tapasztaltam,h a férfiak 90%-a csak alkalmi-,vagy sexpartnert keresnek maguknak. Egy jó ideje én is egyedül vagyok. Gondoltam megpróbálkozom ismerkedni,de pár mondat után,nagyon gyorsan le lehet vonni a következtetést,hogy mégis miért írnak rám.
Van esetleg olyan oldal,ahol párválasztás céljából regisztrálnak az emberek?
Eleve 2-3X-er több férfi van regisztrálva, másrészről sok a hozzád hasonló egoharcos hölgy az oldalon, aki csak felnéz, hogy milyen a kapás...
2018. aug. 28. 12:08
12/23 A kérdező kommentje:
Egóharcos?
Hmmm,én nem mondanám.
Nyilván ismeretlenül,nem vonunk le következtetést a másikról,illetve nem általánosítunk. Csúnya dolog.
2018. aug. 28. 12:17
13/23 anonim válasza:
Éln egy aranyos lányt keresek komoly kapcsolatra. A megfigyeléseim szerint a nők többsége akkora hatalmas bunkó, hogy válaszolni sem képes. Még annyit sem, higy bocsi de nem téged kereslek.
2018. aug. 28. 12:24
14/23 anonim válasza:
Hosszú éveken át társat kerestem a társkeresőkön, és lett is jó néhány barátnőm. Mára már elegem lett a csajokból, nincs semmi kedvem az elvárásaik szerint élni, és most már csak szexet keresek a társkeresőkön. Persze úgy teszek, mintha társat keresnék, és így összejön időről-időre néhány ingyen numera, és nem kell csak fizetős csajokhoz járnom.
2018. aug. 28. 13:21
15/23 anonim válasza:
A helyzet az, hogy tele van az ilyen oldalak normális kapcsolatra, párt kereső férfiakkal, csak azok nem túlzottan népszerűek a drága hölgyek körében, azok sokkal inkább az egyéjszakás kalandban érdekelt szépfiúknál próbálkoznak kapcsolatot teremteni, nem sok sikerrel általában. De ez így van a valós életben is.
2018. aug. 28. 13:49
16/23 anonim válasza:
#10-esnél, és #13-asnál a pont.
Valóban vannak valóban párt kereső férfiak is, csak az ő (mi) leveleik valahogy eltűnnek, de legalábbis válasz nélkül maradnak...
2018. aug. 28. 15:32
17/23 anonim válasza:
Vannak, csak mivel nem jóképűek és nem pénzesek, le vannak ejtve.
Egy idő után nyilván megunják, hogy heti többszáz levélre szökőévente egyszer kapnak választ.
2018. aug. 28. 16:49
18/23 anonim válasza:
"Épp olyan férfiakat szemeltem ki magamnak,akiket épp kerülnöm kellene😂"
És ez a férfiak hibája?
Ill. akkor az a megoldás, hogy nem is próbálkozol?
2018. aug. 28. 17:03
19/23 A kérdező kommentje:
Most épp azon vagyok. Próbálkozom...
2018. aug. 28. 17:42
20/23 anonim válasza:
Biztosan vannak. Ismerőseim közt sok olyan pàr van akik így ismerkedtek meg. Régebbi és friss kapcsolatok is vannak köztük. Mi 8,5 éve így jöttünk össze a férjemmel. Netes tàrskeresőn ismerkedtünk meg. Fél évet voltam ott, ő 2 hete, amikor először üzenetet vàltottunk. Elég sokat kellett szelektàlni a dugópajtit kereső, gyerekes vagy nős- gyerekes pasik tengerében. Akadtak normàlis egyedülàllók is, csak kevesen. Meg voltak olyanok is akik 34-40 évesen is próbàlkoztak nàlam mikor én akkor 24 voltam. Ilyenekből nem kértem, szàmomra túl öregek voltak. Összességében én szerettem így ismerkedni. Kényelmes volt, és be is jött. Megérte:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!