Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az gond ha randinál kiderül hogy nem szeretne az illető a későbbiekbe se gyereket?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 19:54
21/23 anonim válasza:
Amúgy #18 én írtam, hogy egyetem után akarok. Az anyám, nagyanyám is korán szültek, és sokra vitték az életben. A gyerek nem fogja vissza azt, aki elkötelezett és ambíciózus, ez csak egy kifogás azoknak, akiknek nem jött be az élet. Néhány dologban amit írtál van valami, de gyerekkel is lehet olyan életem, vagy jobb, mint gyerek nélkül.
22/23 anonim válasza:
Nincs túlnépesedés? Ja, csak az a népesség ugyanazon a lakható helyen nyomorog. A sivatagban és a jégmezőkön, meg a brutál magas hegyekben valóban nincs túlnépesedés. Azonkívül nem csak az egyre növekvő lakóterületekről van szó hanem az állandó erdő irtásról, ami termőföldnek vagy legelőnek megy. A bolygó fele ennyi emberrel sokkal jobban funkcionálna, több erdő lenne, fele ennyi légszennyezés, tisztább levegő, folytassam? Nem kell ennyi ember, ez teljesen felesleges. De nyilván csak úgy marad fenn az emberi faj, ha szaporodunk valamilyen mértékben, tehát teljesen okés ha az, aki úgy érzi, erre vágyik, az szaporodik. Ezzel nincs baj. A baj azzal van,amikor nyomás hatására, meggondolatlanul stb vágnak bele. A globális felmelegedés meg tény. Aki ezt tagadja, az őrült. Olvad a jég a sarkvidékeken, csökken az állatok élőhelye. Az hogy ezt nem csak mi okozzuk, elképzelhető, de hogy jót tennénk vele, ha foglalkoznánk a problémával az biztos.
23/23 anonim válasza:
#22 a sarkvidéken olvad a jég, a piramisokra meg hó esik. Klímaváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!