Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az gond ha randinál kiderül hogy nem szeretne az illető a későbbiekbe se gyereket?
10. Nem mindegy neked, hogy màs szeretne- e gyereket? Közöd nincs hozzà. Nem mellesleg: mindenkinek csak egy élete van, élje úgy ahogy akarja, tegye azt ami boldoggà teszi. Pont. Nem mindenki bulicica aki nem szeretne gyereket.Pusztàn csak tehernek érezné, nem neki való, nyugodt életre vàgyik stb. Ugyanis egy gyerek rengetek stresszel, anyagi teherrel, maceràval jàr. Van aki erre nem vàgyik és kész. Ez nem bűn.
A pàrkapcsolat lényege pedig az, hogy plusz boldogsàgot adjon, jól érezzük magunkat együtt,szeressük egymàst, nem akar mindenki mindenàron szaporodni. Létezik màs életút is. Nem is kell megértened, de köpködni , , ítélkezni semmi jogod nincs.
10-es válaszoló: nem vagyok bulizós, sem nárcisztikus, csupán reális.
Képzeld, van olyan, hogy valaki nem szeretné, ha a betegségét a gyereke is örökölné!
Ezt felelősségnek hívják...
Kedves #10 nem mkndeki hisz a Bibliaban sőt én hulyesegnek tartom az egész kitalált mesét
Tiszteletben tartom hogy te ebben hiszel, de ne eroltesd ezt másokra
Mindkinek joga van ahhoz hogy eldöntse akar -gyereket vagy sem
N24
Faj feladata a természetben a szaporodás, az ösztönök révén mivel ez a fajfenntartás. De mivel az ember az intelligenciája miatt kivált a az ösztönlények közül, mert képes gondolkodni (már amelyiknek sikerül) így nem az az elsődleges célja, hogy ész nélkül szaporodjon, lehetősége van átgondolni és ha nem látja optimálisnak a helyzetét nem vállal utódokat. Bizonyos népcsoportoknak nincs szerencséjük gondolkodás közben és szülik a gyerekeket halom számra, nem foglalkozva azzal, hogy tudnak-e nekik megfelelő körülményeket biztosítani az életük során. Ha valaki nem szeretne gyermeket vállalni, az annak is köszönhető, hogy fel tudja mérni a saját lehetőségeit vagy egyszerűen nem érzi feladatának az utód nemzést mert már túl tudott lépni ezen az elég rossz beidegződésen amiről sokan azt hiszik az a helyes.
Valaki itt azt írta, egyetem után szülni akar. Valószínű addigra ki is alakítod az ehhez szükséges feltételeket.
- Saját lakás: albérletbe nem szülünk, mert ha esetleg eladják a fejünk fölül a lakást nem marad más mint felháborodni az albérlet hirdetések alatt, mert nem lehet gyerekkel kivenni a kecót
- Szülők lakásába sem szülünk
- Ne a szüleink tartsák el a gyereket, ebből következik:
- Megfelelő jövedelem, hogy ne segélyekből és adományokból kelljen a megfelelő hátteret biztosítani
- Élj egy kicsit szülés előtt: sok olyat láttam, amikor a fiatal pár egyik tagja nem bírja a kialakult kötöttségeket és belecsap a nagybetűs életbe. Nem feltétlen bulizásra gondolok. Nem tudom mikor fejezed be az egyetemet, de hidd el még lószart sem láttál a világból.
- Megfelelő élettapasztalat: Ha valami történik a kis világodban, tudd mi a megfelelő lépés. Az iskolákban megtanulsz sok hasznos dolgot, de nagy részét a hétköznapi életben nem fogod tudni használni.
Így csak annyit tudok válaszolni a kérdésre, nem gond ha később sem szeretne gyereket. Nem azért élünk, hogy szaporodjunk, ezen túl kellene már lépni végre.
ui: nem olvastam vissza a szöveget, lehetnek benne hibák(nem a tartalomban)
Szebb jövőt :D
Két dolgot nem értek:
1. Miért lenne ostoba az aki szülni akar, hiszen ez a fajfenntartás lényege.
2. Miért lenne egoista az, aki nem akar szülni, hiszen nem kötelező?
Miért kéne bárkinek is beszólni emiatt? A bolygónk túlnépesedett. Fele ennyi ember is elég lenne. Az szüljön, aki valóban akar gyereket és fel is tudja nevelni. Társadalmi nyomásra felesleges, a Bibliára (amit amúgy mélyen tisztelek) kár hivatkozni mert amikor a "szaporodjatok és sokasodjatok" parancs ki volt adva, az emberiség még csak 2 emberből állt (a legenda szerint, ez természetesen csak egy példázat)
Nem ide tartozik, de nincs túlnépesedés, többen is foglalkoztak ezzel. Ez csak egy médiafogás mint a globális felmelegedés (klímaváltozás az van, felmelegedés nincs).
De amúgy igazad van abban, hogy mindenki csinálja azt, amit jónak lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!